Liha suomalaisilta sopimustuottajilta

Tiesithän, että kaikki HK-tuotemerkin tuotteet valmistetaan aina suomalaisesta lihasta? Toimintamme perustuu sopimustuotantoon, eli tunnemme tuottajat ja voimme varmistaa tuotteen laadun ja vastuullisen ketjun tilalta tuotteeksi.

HK-tuotemerkin tuotteissa käytettävä liha on aina kotimaista ja se hankitaan omilta sopimustuottajilta Suomesta. Suomessa on erinomainen tuotantoeläinten terveydenhuolto sekä korkeat ja tiukat kriteerit eläinten hyvinvoinnille ja tuotannon laadulle. Osaavat lihantuottajat, viranomaiset sekä lainsäädäntö pitävät huolta siitä, että esimerkiksi tuotantoeläinten sairauksia ennaltaehkäistään tehokkaasti, jolloin antibioottien tarve on huomattavasti pienempi kuin muualla maailmassa.

HKScan Finlandin sopimustuottajatilat täyttävät lisäksi Laatuvastuu-tuotantotavan kriteerit. Laatuvastuu on nimi sianlihan tuotantotavalle, joka ylittää lakisääteiset vaatimukset eläinten terveyden sekä liharaaka-aineen tuoteturvallisuuden osalta. Lue lisää Laatuvastuusta.

Kaikki HK-tuotemerkin tuotteet valmistetaan Suomessa, paitsi HK Amerikan Pekoni®, joka valmistetaan Puolassa sekä HK Täytetyt lihapullat ja Burritot, jotka valmistetaan Virossa. Nämäkin tuotteet valmistetaan kuitenkin aina suomalaisesta lihasta.

HKScan Finland työllistääkin Suomessa noin 2 700 henkilöä ja on merkittävä työllistäjä tehdaspaikkakunnillaan Forssassa, Outokummussa, Eurassa, Mellilässä, Mikkelissä ja Vantaalla.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.