Makkaralla ja sinihomejuustolla täytetyt paprikat

Sininen Lenkki® -arkireseptikisan viimeisen kilpailuviikon voiton vei Sarin makkarapaprikoiden resepti. Halkaistut paprikat täytetään Sinisellä Lenkillä ja sinihomejuustolla, helppoa ja herkullista!

Makkarapaprikat

6 annosta | valmistusaika n. 40 min

  • 1 kpl (580g) HK Sininen Lenkki® kuorittuna ja kuutioituna
  • 6 kpl isoa punaista tai keltaista paprikaa
  • 300 g sinihomejuustoa murennettuna

Halkaise paprikat pitkittäin ja poista niistä siemenet. Kaada makkarakuutiot kulhoon, lisää sekaan murennettu sinihomejuusto ja sekoita. Täytä paprikanpuolikkaat makkaraseoksella. Paista uunipellillä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä esimerkiksi patonkia tai vihersalaattia.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.