Grillatut maissintähkät neljällä tavalla

Grillatut maissintähkät neljällä tavalla

Esikeitetty maissintähkä on herkullista grillattavaa ihan sellaisenaankin, mutta nämä helpot maustamisvinkit vievät makunautinnon ihan uudelle tasolle! Valitse oma suosikkisi välimerellisestä, tulisen makeasta, savuisen rapeasta tai hienostuneen pehmeästä vaihtoehdosta.

Grillatut maissintähkät neljällä tavalla

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Pesto & Parmesan

  • 4 kpl maissintähkää (kypsänä)
  • 2 rkl pestoa
  • 1 dl parmesanjuustoa

Tulinen & Makea

  • 4 kpl maissintähkää (kypsänä)
  • 4 kpl maissintähkää (kypsänä)
  • 50 g voita
  • 1 rkl sriracha-chilikastiketta
  • 2 rkl fariinisokeria

Smoky & Crunchy

Valmistusohje

Pesto & Parmesan

Sivele kuumiksi grillatut maissintähkät pestolla ja ripottele pinnalle parmesanraastetta. Nauti kuumana!

Tulinen & Makea

Kuumenna voi, sriracha ja fariinisokeri kattilassa, kunnes voi ja sokeri ovat sulaneet. Vatkaa voimakkaasti tai pyöräytä sauvasekoittimella tasaiseksi. Sivelle maissintähkien pinnalle grillaamisen loppuvaiheessa.

Smoky & Crunchy

Grillaa ensin pekoni rapeaksi, anna jäähtyä ja murskaa rouheeksi. Sekoita keskenään pekoni- ja pähkinärouheet. Grillaa maissit ja sivele pintaan hunajaa. Pyörittele maissit rouheseoksessa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.