Grillisumu

Grillisumu

Kun lihaa pidetään grillissä pitkään, sen pintaa kannattaa välillä kostutella liiallisen kuivumisen välttämiseksi. Veteen sekoitetut suola ja etikka myös maustavat lihaa, ja sokeri auttaa hyvän värin muodostumisessa.

Grillisumu

Arvostele resepti
3 arvostelua
10 annosta | Valmistusaika: n. 5 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 l vettä
  • 2 rkl suolaa
  • 2 rkl sokeria
  • 2 rkl etikkaa

Valmistusohje

Yhdistä kaikki ainekset sumutinpulloon ja ravistele, kunnes suola ja sokeri ovat liuenneet.
Voit myös kuumentaa ainekset ensin kattilassa ennen pulloon laittamista. Näin ne liukenevat nopeammin.

Sumuta pitkään grillattavan lihan pinnalle useita kertoja grillauksen aikana.

Vinkki: voit maustaa Grillisumua myös esimerkiksi tuoreilla yrteillä, valkosipulilla tai vaikkapa pienellä tilkalla viskiä.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.