Pasta Popognese

Pasta Popognese

Pasta PoPognese on nopea versio rakastetusta klassikosta. Se on niin hyvää, että se maistuu  arkiruokana ja välillä juhlaherkkunakin.

Pasta Popognese

Arvostele resepti
7 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 rs HK PoPo® porsas-porkkana jauhis
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 1 ps juustokeittoaineksia (esim. Knorr Sveitsiläinen Juustokeitto)
  • 400 g spagettia

Valmistusohje

Ruskista jauhis pannulla öljyn kera. Lisää joukkoon tomaattimurska ja juustokeittoaines. Anna kiehua muutama minuutti välillä sekoitellen. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kastikkeen kanssa.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.