Jauhis-krepit

Jauhis-krepit

Ruokaisat jauhis-krepit sopivat niin brunssipöytään kuin lounaaksikin. Maista ja ihastu!

Jauhis-krepit

Arvostele resepti
5 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 45 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Taikina

  • 2 kpl kananmunaa
  • 5 dl maitoa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 0.5 dl ohrajauhoja
  • 0.5 tl suolaa
  • 2 rkl rypsiöljyä

Täyte

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 50 g babypinaattia
  • 100 g tuorejuustoa
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Valmistusohje

Aloita kreppitaikinan valmistuksella. Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon maito. Vatkaa jauhot taikinaan muutamassa erässä ja lisää lopuksi suola ja öljy. Anna taikinan turvota n. 30 minuuttia ja paista ohukaiset pannulla.

Ruskista jauheliha pannulla öljyn kera ja sekoita joukkoon loput ainekset.
Anna täytteen jäähtyä hieman. Jaa täyte ohukaisille ja kääri ohukaiset rulliksi. Laita rullat voideltuun uunivuokaan ja gratinoi 5 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.