Red slaw -kaalisalaatti

Red slaw -kaalisalaatti

Klassinen grilliruokien lisuke, Cole Slaw eli porkkana-kaalisalaatti, saa tällä kertaa hieman punaisemman ja mausteisemman kastikkeen. Kaalisuikaleet kannattaa ensin ”itkettää” suolan ja sokerin avulla, jolloin lopputuloksena on kiinteämpi ja tiiviimmän makuinen salaatti.

Tarjoile raikas coleslaw esimerkiksi herkullisen burgerin lisukkeena tai grillimakkaran kylkeen.

Red slaw -kaalisalaatti

Arvostele resepti
1 arvostelu
4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 500 g kaalia raasteena
  • 1 kpl porkkanaa raasteena
  • 1 dl sokeria
  • 0.5 dl suolaa

Kastike

  • 1 dl majoneesia
  • 0.5 dl ketsuppia
  • 1 rkl Texas Pete- Sriracha- tai vastaavaa tulista maustekastiketta
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Sekoita keskenään kaali- ja porkkanaraaste sekä sokeri ja suola.

Anna seoksen levätä 10 minuuttia ja huuhtele sen jälkeen huolellisesti lävikössä ja kuivaa keittiöliinalla.

Sekoita kastikkeen ainekset hyvin keskenään ja sekoita raasteen joukkoon.

Anna maustua jääkaapissa tunnin verran ja tarjoile valmis salaatti esimerkiksi herkullisten Spare Ribsien seurana tai grillihampurilaisten välissä.

Vinkki: Voit säädellä maustekastikkeen määrää makusi mukaan.

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.