Tagliata di Manzo

Tagliata di Manzo

Tagliata di Manzo on ohueksi leikattua naudan fileetä, joka kypsennetään kuumalla lautasella juuri sopivan mediumiksi. Lisukkeena maistuvat parmesanjuustosta höylätyt lastut ja rucola. 

Tagliata di Manzo

Arvostele resepti
2 arvostelua
2 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Huuhtele ja kuivaa rucola. Voitele neljän uuninkestävän halkaisijaltaan n. 15 cm lautasen päällinen tilkalla oliiviöljyä ja kuumenna lautasia 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Peitä nopeasti kuumien lautasten pinnat fileepihveillä ja painele niitä kevyesti lautasta vasten. Näin pihvit ehtivät kypsyä mediumeiksi ja lihasneste alkaa tihkua pintaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja asettele päälle rucolaa ja parmesaanilastuja. Viimeistele vielä oliiviöljyllä ja tarjoile heti.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.