Via Pekoni-parmesaanirisotto

Ei natriumglutamaattia
Via Pekoni-parmesaanirisotto

320 g

Ei natriumglutamaattia

Herkullinen risotto, jossa maistuu pekonin ja täyteläisen parmesaanijuuston upea yhdistelmä.

Tutustu Vian Facebook sivuihin »

Tuotteen valmistus/kuumennus/kypsennys/tarjoiluohje

1. Poista kartonkikääre. Älä riko tai poista kulhon päällä olevaa kalvoa tai avaa venttiiliä ennen lämmitystä. 2. Lämmitä annos mikroaaltouunissa 750 W 3-4 min tai kunnes kuulet vihellyksen. Huom! pakkauksen kalvo kohoaa lämmitettäessä. 3. Anna lämmön tasaantua hetken. Poista muovikalvo varoen kuumaa höyryä. 4. Sekoita annos ennen ruokailua.

Sisältää:

Herne, Maitoproteiini, Sianliha, Laakerinlehti, Mustapippuri, Sipuli, Sitruuna, Valkosipuli

Tuotteen ainesosat:

Keitetty riisi, vesi, pekoni 9 % (suomalainen porsaanliha, jodioitu suola, glukoosi, sokeri , hapettumisenestoaine [E301], mausteet, aromit, säilöntäaine [E250]), kerma, herne, sipuli, parmesaanijuusto 4 %, sitruunamehu, juusto, oliiviöljy, modifioitu maissitärkkelys, valkosipuli, sokeri, jodioitu suola, maissimaltodekstriini, emulgointiaine (lesitiini), persilja, dekstroosi, mausteet (lipstikka, sipuli, mustapippuri, rakuuna, porkkana, valkosipuli, laakerinlehti, persilja, rosmariini, timjami), aromit (umami, liha, kasvis), rypsiöljy, karamellisoitu sokeri, väri (karotenoidit). VÄHÄLAKTOOSINEN. PROTEIINIPITOINEN.

 

Hae Tuotteita

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.