Raakaa peliä makkaramarkkinoilla

Raakamakkarat tirisevät tänä kesänä grillissä parempina kuin koskaan. HK Maakarit® Livornon Luigi ja Preussin Peter -raakamakkaroilla hurmaat vaativimmatkin grillivieraat.
Raakamakkaran ja tavallisen makkaran ero on se, että raakamakkarassa liha on aina raakaa, jolloin se vaatii pidemmän kypsennysajan. HK Maakarit® raakamakkaroissa ei käytetä koskaan pakastettua lihaa, vaan liha on aina tuoretta. Kypsennä raakamakkara kunnolla, jos makkara on sisältä vielä punertavaa, se ei ole täysin kypsä. Kääntele, kunnes ne saavat kauniin ruskean paistopinnan ja ovat kypsiä myös sisältä. Raakamakkaroita voi kypsentää grillaamalla, paistamalla tai uunissa aivan kuten tavallisiakin makkaroita.
Raakamakkaran valmistus
Grillaa makkaroita miedossa lämmössä n. 10-15 min.
Paista pannulla makkaroita tilkassa ruokaöljyä
miedossa lämmössä n. 10-15 min.
Kypsennä uunissa 175 °C, n. 15–20 minuuttia. Käännä
makkaroita kypsennyksen aikana.