Raakaa peliä makkaramarkkinoilla

Raakamakkarat tirisevät tänä kesänä grillissä parempina kuin koskaan. HK Maakarit® -raakamakkaroilla hurmaat vaativimmatkin grillivieraat.

Raakamakkaran ja tavallisen makkaran ero on se, että raakamakkarassa liha on aina raakaa, jolloin se vaatii pidemmän kypsennysajan. HK Maakarit® raakamakkaroissa ei käytetä koskaan pakastettua lihaa, vaan liha on aina tuoretta. Kypsennä raakamakkara kunnolla, sillä jos makkara on sisältä vielä punertavaa, se ei ole täysin kypsä. Kääntele, kunnes makkarat saavat kauniin ruskean paistopinnan ja ovat kypsiä myös sisältä. Raakamakkaroita voi kypsentää grillaamalla, paistamalla tai uunissa aivan kuten tavallisiakin makkaroita.

Raakamakkaran kypsennys:

Grillaa makkaroita miedossa lämmössä n. 10-15 min.

Paista pannulla makkaroita tilkassa ruokaöljyä
miedossa lämmössä n. 10-15 min.

Kypsennä uunissa 175 °C, n. 15–20 minuuttia. Käännä
makkaroita kypsennyksen aikana.