Tervetuloa seuraamaan Lihakoulun blogia!
Tervetuloa seuraamaan HK Lihakoulun blogia. Lihakoulun blogissa kerrotaan ruuanlaitosta ja lihan käsittelystä sekä vastataan lukijoiden esittämiin ruokaan liittyviin kysymyksiin. Näin aluksi jaan teille näppärän ja herkullisen grillireseptin aasialaisella twistillä.
Kuumaa grillikesää!
Yakitori-possuvartaat
1 kpl (n. 550g) HK Viljaporsaan sisäfilee, pitkinä suikaleina
Yakitorikastike:
1 dl ruokosokeria
1 dl soijakastiketta
½ dl riisiviinietikkaa
Kiehauta ja jäähdytä yakitorikastikkeen ainekset. Laita bambuvarrastikut likoamaan kylmään veteen, tämä estää niiden nopean palamisen grillissä.
Sekoita lihasuikaleet ja yakitorikastike, anna marinoitua 15 minuuttia.
Pujota lihasuikaleet aaltomaisesti varrastikkuihin. Grillaa vartaita kuumassa grillissä noin 4 minuuttia molemmilta puolilta.
Anna lämmön tasaantua hetki ennen tarjoilua.