Lindströmin mehukkaammat jauhelihapihvit
Punajuurelta maistuvat klassikkopihvit valmistuvat helposti ohjeita seuraamalla!
Kuten nimikin jo antaa arvata, Lindströminpihvit ovat alun perin ruotsalaisten keksimä juttu, mutta ovat pitkään kelvanneet myös meikäläisten lautasille. Lindströminpihvit ovat kuten perinteiset jauhelihapihvit, mutta taikinaan lisätään punajuurta joko raasteena tai kuutioina, ja sipulin määrä on usein peruspihvejä runsaampi. Joissain resepteissä massaan lisätään myös raakaa perunaa raastettuna, mutta itse syön perunani mieluummin muusina Lindströminpihvien lisukkeena.
Punajuuri antaa pihveille väriä ja makua, ja varsinkin raasteen muodossa se lisää huomattavasti pihvien mehukkuutta. Pihvien valmistuksessa voit käyttää myös raakaa punajuurta raastettuna, mutta se vaatii jo hieman pidemmän kypsennysajan. Lindströmien pihvien ohjeen löydät sivuiltamme.