Rypsiporsasta grilliin

Laitetaanpa grilli kuumaksi ja valmistetaan maistuvaa grilliruokaa Rypsiporsaasta. Yksi tämän kesän uutuuksistamme on HK Grilliboxi, josta riittää monipuolista purtavaa isommallekin porukalle: lähes puolentoista kilon pakkauksessa on sisäpaisti- ja kasslerpihvejä sekä ribsejä maukkaassa marinadissa.

Marinoitua lihaa grillattaessa on tärkeää muistaa pyyhkiä ylimääräinen marinadi pois ennen lihan laittamista grilliin – tämä siksi, että marinadi saattaa palaa kuumassa grillissä. Marinadi on tehnyt tehtävänsä ja maustanut lihat jo ennen grillauksen aloittamista.

Kun ylimääräinen marinadi on pyyhitty pois, grillaa ensin ribsejä noin 20 minuuttia kohtalaisella lämmöllä välillä käännellen. Lisää seuraavaksi grilliin kasslerpihvit ja jatka grillaamista vielä toiset 20 minuuttia. Nosta tämän jälkeen ribsit ja kasslerpihvit grillistä folion sisään vetäytymään ja kuumenna grilli kuumaksi. Grillaa sisäpaistipihvit kuumassa grillissä kypsiksi – sisäpaistipihvejä ei tarvitse grillata kuin noin kaksi minuuttia puolta kohden. Sitten ei muuta kuin lihat ja sopivat lisukkeet pöytään ja herkuttelemaan!


Reseptit