Rypsiporsasta grilliin

Laitetaanpa grilli kuumaksi ja valmistetaan maistuvaa grilliruokaa Rypsiporsaasta. Yksi tämän kesän uutuuksistamme on HK Grilliboxi, josta riittää monipuolista purtavaa isommallekin porukalle: lähes puolentoista kilon pakkauksessa on sisäpaisti- ja kasslerpihvejä sekä ribsejä maukkaassa marinadissa.

Marinoitua lihaa grillattaessa on tärkeää muistaa pyyhkiä ylimääräinen marinadi pois ennen lihan laittamista grilliin – tämä siksi, että marinadi saattaa palaa kuumassa grillissä. Marinadi on tehnyt tehtävänsä ja maustanut lihat jo ennen grillauksen aloittamista.

Kun ylimääräinen marinadi on pyyhitty pois, grillaa ensin ribsejä noin 20 minuuttia kohtalaisella lämmöllä välillä käännellen. Lisää seuraavaksi grilliin kasslerpihvit ja jatka grillaamista vielä toiset 20 minuuttia. Nosta tämän jälkeen ribsit ja kasslerpihvit grillistä folion sisään vetäytymään ja kuumenna grilli kuumaksi. Grillaa sisäpaistipihvit kuumassa grillissä kypsiksi – sisäpaistipihvejä ei tarvitse grillata kuin noin kaksi minuuttia puolta kohden. Sitten ei muuta kuin lihat ja sopivat lisukkeet pöytään ja herkuttelemaan!


Kaikki grillaamisesta

Näin grillaat täydellisen pihvin ja teet mehevän burgerin

Onnistuminen on helppoa kunhan muistaa muutamia perusasioita. Katso vinkit täydelliseen pihviin ja mehevään burgeriin ja inspriroidu kokkiemme kehittämistä herkullisista resepteistä.

Lue lisää

Vartaiden lyhyt oppimäärä

Katso vinkit herkullisiin vartaisiin.

Lue lisää

Ensin uuniin tai kattilaan vai suoraan grilliin?

Kokonaiset lihat vaativat pitkää ja epäsuoraa grillaamista, mutta lopputulos on odottamisen arvoinen.

Lue lisää

Voiko pekonilla maustaa? Entä keitetäänkö uudet potut suolatussa vedessä? Mitä kastiketta grilliruoalle?

Katso vinkit ja reseptit herkullisiin lisukkeisiin ja kastikkeisiin ja vie grilliruoka uudelle tasolle.

Lue lisää

Grillausvinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Jotta onnistuisit varmasti, kokosimme avuksesi joukon vinkkejä grillauksen perusasioista.

Lue lisää

Reseptit