Grillipizza on rapein kesäherkku

Grillipizza on kesän grillitrendien yksi näkyvimmistä ja varioiduimmista herkuista, maku paljastaa miksi.

Pizzan voit grillata jopa suoraan ritilän päällä!

Grillipizzan valmistamisen voi toteuttaa monellakin tavalla. Paras maku ja rapeus saadaan aikaiseksi, kun pohja grillataan molemmin puolin ja täytteet lisätään vasta kääntämisen jälkeen. Kaasugrilli on tässäkin tapauksessa helppo ja varma työväline, mutta hiiligrillin antamaa makua ei kaasulla saada. Helppo ja varma tapa onnistua on käyttää grilliritilän päällä pyöreää pizzakiveä. Grillissä kuumennettu kivi varaa itseensä hyvin lämpöä ja tekee pizzan pohjasta hyvin rapean.

Jos haluat päästä grillauspuuhiin vähän nopeammin, voit poimia tästä grillipizzareseptistäni vain osan komponenteista – esimerkiksi pohjan tai kastikkeen - ja hankkia muut raaka-aineet valmiina. Grillipizza on joka tapauksessa kokeilemisen arvoinen juttu, ja varsinkin hiiligrilliä käyttävä huomaa kyllä maussa eron perinteiseen uunipizzaan verrattuna. Onnea matkaan!