Napostelulautanen baskien tapaan
Välimeren maissa osataan pienten ja suolaisten herkkujen valmistamisen jalo taito. Hyvin lähelle samaa makuelämystä pääset kotikeittiössäkin, eikä ole edes vaikeaa!
Pikkusuolaiset tapas-herkut viikonlopun illanistujaisiin tai vaikkapa vain naposteltavaksi TV:n ääreen syntyvät nopeasti ihan muutamalla raaka-aineella. Lihaisaksi komponentiksi pincho-lautaselle sopii mainiosti grillattu, voimakkaan makuinen makkara, sillä pieni mausteisuus sopii mahtavasti yhteen avokado-sinappiaiolin pehmeyden ja marinoidun fenkolin raikkauden kanssa.
Aiolin ja fenkolin lisäksi runsaskaan tapas-lautanen ei juurikaan vaadi ponnisteluja, sillä lautasta voi hyvin täydentää valmiilla komponenteilla. Tuore leipä, juustot, oliivit, marinoidut artisokan sydämet ja muut kasvikset tekevät naposteluhetkestä täydellisen!