Pientä potkua herkulliseen hampurilaiseen

Tuli tehtyä grillissä sen verran maistuvia hampurilaisia, että halusin jakaa reseptin teillekin!
Tähän purilaisreseptiin olen hakenut hieman tulisuutta ja potkua jalapeno-chilimajoneesilla, joten se sopii myös tulisten ruokien ystäville. Aterian lisukkeen kanssa tein hieman erikoisemman ratkaisun. Hampurilainen sai seurakseen sydänsalaattia, joka sekin on kesäisen kokkaamisen kunniaksi grillattu – ei siis mikään aivan tavanomainen lisukesalaatti. Jauhelihapihvien valmistuksessa kannattaa muistaa käyttää hieman rasvaisempaa (esimerkiksi 17 % rasvaa) naudan jauhelihaa, jotta pihveistä tulee maukkaampia ja mehevämpiä. Lisäksi näin hampurilaispihvit pysyvät grillattaessa paremmin kasassa. Ja ei muuta kuin grilli kuumaksi ja nauttimaan!