Uudet reseptit syksyn arkiruokiin

Perjantaina vietämme taas Kansallista lenkkipäivää HK Sinisen kunniaksi. Juhlistamme sitä laittamalla jakoon tukun uusia ja helppoja makkarareseptejä hyvään arkeen.

Huomenna perjantaina vietämme jälleen Kansallista lenkkipäivää Suomen suosituimman lenkkimakkaran kunniaksi. Tästä teimme kollegani Samin kanssa toista kymmentä mahdollisimman helppoa ja nopeaa arkiruokaa, joissa HK Sinisen Lenkin lisäksi käytetään vain kahta muuta raaka-ainetta. Nekin ovat tuotteita, jotka löytyvät lähes jokaisesta ruokakaupasta. Näillä resepteillä saat nopeimmillaan kymmenessä minuutissa maistuvaa arkiruokaa koko perheelle!

Ihan kaikkea ei aina tarvitse tehdä alusta alkaen itse, kun arkikiireessä tehdään ruokaa nälkäisille suille. Ruuanvalmistuksessa kannattaa hyödyntää valmiita maustesekoituksia ja –tahnoja, maustettuja ruoka- ja ranskankermoja sekä valmiskastikkeita. Myös pakastevihannesten valikoima on nykyään erittäin runsas, joten kotimaisten kasvisten sesongin päätyttyä kannattaa kääntyä pakastealtaan puoleen.

makkaracurry-copy-9310-6.jpg

Makkaracurry on nopea arkiruoka

Oma lempparini näistä resepteistä on Sinappinen makkarakastike, joka valmistuu kymmenessä minuutissa. Katso sivuiltamme kaikki uudet Sinisen reseptit ja testaa mitä on hyvä arkiruoka helpoimmillaan!

Sinappinen makkarakastike

makkarakastike-copy-9311-6.jpg

  • 1 kpl (580 g) HK Sininen Lenkki®, kuutioina
  • 6 dl HK Kermainen pippurikastike (tai pippurilla maustettua ruokakermaa)
  • 2 rkl väkevää sinappia

Ruskista makkarakuutiot pannulla ja lisää joukkoon Kermainen pippurikastike tai maustettu ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia ja sekoita lopuksi joukkoon sinappi. Tarjoile perunamuusin kera.


Reseptit