Kokkaajan vapaapäivä

Aina ei jaksa tai ehdi kokata kaikkea alusta asti itse. Tällöin on mukavaa, kun saatavilla on laadukkaita tuotteita valmiina, joita voi valita ostoskoriinsa. Tässä blogissa esittelemme lihantaitajien uutuuksia, jotka voivat olla grilli-illan kunkkuja tai lisukkeita! 

Laadukkaita välipaloja street food-hengessä

Lihantaitajien kädenjälki näkyy välipaloissa, jossa uudet HK Butcher´s välipalat tuovat uuden laatuluokan välipalahyllyyn.

HK Butcher´s Burgerissa on näyttävän, suolapintaisen prezel-sämpylän välissä noin 100 g kotoisa jauhelihapihvi. Hampurilaiselämyksen viimeistelee cheddarjuusto ja pekoni-barbeque -majoneesi. On muuten taivaallisen hyvää! 

HK Butcher´s Hot dogin kruunaa HK Maakarit®-sarjasta tuttu Katalonian Carlos-artesaanimakkara. Rouheinen sämpylä ja makea sipulihilloke täydentävät herkun. Mausteinen Katalonian Carlos makkara ja sipulihilloke ovat huikea makupari. 

Uudet HK Butcher´s välipalat on pakattu käteviin kartonkirasioihin. Suosittelemme ehdottomasti  tuotteiden lämmittämistä paistinpannulla tai grillissä. Ihanan rapea ja herkullinen lopputulos!
Tarvittaessa tuotteen voi myös poistaa pakkauksestaan ja lämmittää mikrossa. 

7815-hk-butchers-burger-210g.pnghk-blog-butchers-02.png

 

Valmissalaatit lihantaitajilta

Lihantaitajat antaa kokkaajalle vapaapäivän! Valikoimaan on nyt tullut upeat ja maistuvat lisukesalaatit.

HK Couscous punajuurta & pekonia, on suolaisen ja makean täydellinen liitto helmicouscousin, punajuuren ja pekonilastujen muodossa. HK Paahdettu perunasalaatti saa täyteläisen makunsa paprikapestolla marinoiduista perunoista ja paahdetusta paprikasta. HK Korean kaalisalaatti on punakaalin, seesamin, chilin, soijan ja etikan raikas, aasialaisvivahteinen yhdistelmä.

Kaikki lisukesalaatit sopivat erinomaisesti grillatun lihan ja makkaran kanssa. Salaatit ovat näppäriä sujauttaa myös piknik-koriin. Pakkauskoko on pidetty maltillisena, niin ruokapöytään voi helposti valita eri variantteja!

Ei muuta kuin maistelemaan ja viettämään helppoa sekä herkullista grilli-iltaa! 


Reseptit