Korkea laatu on kokolihaleikkeleiden tunnusmerkki

Kokolihaleikkeleiden suosio kasvaa vuosi vuodelta ja suomalaiset suosivat yhä enemmän laadukkaita, premium-tasoisia tuotteita. 

Lanseerasimme markkinoille kolme korkeatasoista HK Gourmet-leikkelettä:
HK Rypsiporsas® Gourmet Kylmäsavustettu filee
HK Rypsiporsas® Gourmet ilmakuivattu kinkku
HK Rypsiporsas® Gourmet Pastrami.


Uudet leikkeleet on valmistettu suomalaisesta Rypsiporsas®-lihasta. Rypsiporsas kasvaa suomalaisilla kotitiloilla ilman soijaa ja antibiootteja. Rypsipitoisen ruokinnan ansiosta Rypsiporsas-liha on erityisen mureaa. Siksi HK Rypsiporsas® Gourmet leikkeleiden rakenne on kerrassaan suussa sulava. Mutta mitäpä muutakaan maailmanluokan Rypsiporsas®-lihasta voi syntyä kuin maailmanluokan leikkeleitä. Siitä HK:n lihantaitajat pitävät huolen.

Maailman parhaana palkittu Rypsiporsas®

Puhtaan luonnon ja tarkkojen toimintatapojen ansiosta suomalainen HK Rypsiporsas® on maailman puhtainta porsaanlihaa. Teemme sopimustuotantoa tiiviissä yhteistyössä omien tuottajien kanssa ja porsaat kasvavat koko elinikänsä niin terveinä, että niitä ei tarvitse lääkitä antibiooteilla. Rypsiporsas®-lihasta voit lukea lisää täältä.

Gourmet Salamia vaativaan makuun

Tänä vuonna hemmottelemme myös salamin ystäviä. Uusi HK Gourmet Salami on todellinen juhlahetkien ykköstuote. Salamissa on kovasti pidetty ja kaivattu perinteinen kestomakkaran maku, jossa erittäin korkea lihapitoisuus tekee viimeisen silauksen herkulliselle maulle. Salamitanko on pakattu kauniiseen kartonkiseen lahjapakkaukseen ja on helppo antaa myös lahjaksi tai tuliaiseksi.

hk-gourmet-salami-2.jpg

HK Gourmet Salami myydään kokonaisena tankona. 


Reseptit