• Lihakoulu
  • Tuotteet
  • Reseptit
  • Ravitsemus
  • Vastuullisuus
  • Yhteydenotto
  • Sivustohaku
  • Lihakoulu
    • Lihakoulun kaikki vinkit
    • Lihan säilytys
    • Työvälineet
      • Veitset
      • Leikkuulaudat
      • Paistinpannut
      • Lämpömittarit
      • Muut työvälineet
  • Reseptit
    • Reseptihaku
    • Arkiruoka
    • Hampurilaiset ja hodarit
    • Jauheliharuoat
    • Kastikkeet
    • Kasvisruoka
    • Keitot
    • Leivät
    • Makkararuoat
    • Nakkiruoat
    • Paistit
    • Pataruoat
    • Pastat ja risotot
    • Pekoniruoat
    • Pizzat
    • Piirakat
    • Pihvit ja vartaat
    • Pyörykät
    • Salaatit
    • Texmex
    • Uuniruoat
    • Wokit
  • Sesongit
    • Grillaus
      • Pihvit ja burgerit
      • Makkarat ja vartaat
      • Isot ja luulliset palat
      • Lisukkeet
      • Grillausvinkit
    • Juhlat
    • Sadonkorjuu
    • Isänpäivä
    • Pyhäinpäivä / Halloween
    • Itsenäisyyspäivä
    • Pikkujoulut
    • Joulu
      • Joulukinkun valinta
      • Joulukinkun sulatus
      • Joulukinkun paistaminen
      • Joulukinkun kuorrutus
      • Joulun hävikkivinkit
      • Joulun kysytyimmät kysymykset
    • Uusivuosi
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Äitienpäivä
    • Vappu
    • Juhannus
    • Piknik
  • Tuotteet
    • Tuotehaku
    • Uutuudet
    • Klassikot
      • HK Sininen Lenkki®
      • HK Aitonakki™
      • HK Amerikan Pekoni®
      • HK Herkkumaksamakkara
    • HK Lastut
    • HK Pizzat
    • Porsaanliha
      • Joulukinkut
      • Porsaanpihvit ja -leikkeet
      • Porsaanlihasuikaleet ja -kuutiot
      • Porsaanpaistit ja -fileet
    • Naudanliha
      • Naudanpihvit ja -leikkeet
      • Naudanlihasuikaleet ja -kuutiot
      • Naudanpaistit ja -fileet
    • Jauheliha
      • Naudan jauheliha
      • Porsaan jauheliha
    • Grillimakkarat
    • Nakit
    • Lenkit
    • Pekoni
    • Kokolihaleikkeleet
    • Leikkelemakkarat
    • Maakarit®
    • Meetvurstit
    • Maksamakkarat
    • Hyytelöt ja pateet
    • Kasviproteiini
    • Valmisruoka
      • Välipalat
      • Lisukkeet
      • Valmisateriat
      • Pyörykät ja pihvit
  • Ravitsemus
    • Ravitsemussuositukset
      • Syö itsellesi hyvä olo
      • Ateriarytmi ja ruokahetket
    • Ravintoaineet
      • Proteiini
      • Rasva
      • Hiilihydraatit ja kuitu
      • Suola
      • Suojaravintoaineet
    • Lautasmalli
    • Ruokademokratia
      • Vastuullista ravitsemusta
    • Ruoka ja liikunta
      • Liike vaatii energiaa
      • Säännöllinen treeni vaatii säännöllistä syömistä
      • Proteiini on lihasten rakennusaine
      • Kestävyyttä ja nopeutta hiilihydraateista
      • Voitele keho kuntoon sisäisesti rasvalla
      • Keho kuivuu kuntoillessa
      • Välillä välipalaa
      • Lihas kasvaa levossa
      • Liikkuvan lapsen ravinto-opas
    • Proteiinilaskuri
  • Blogit
  • Vastuullisuus
    • Makusuola
    • HK tuo työtä tuhansille
    • Ruokahävikki
    • Pakkausten kierrätettävyys
    • Suomessa tehtyä ruokaa
    • Eläinten hyvinvointi
      • Sika
      • Nauta
      • Broileri
    • Laatuvastuu
  • Kuluttajapalvelu
    • Reklamaatio
    • Ota yhteyttä
    • Yritysasiakkaat
    • Usein kysytyt kysymykset
  • HK
  • Blogit
  • Lihakoulun blogi
  • Korkea laatu on kokolihaleikkeleiden tunnusmerkki

Korkea laatu on kokolihaleikkeleiden tunnusmerkki

10.9.2018

Kokolihaleikkeleiden suosio kasvaa vuosi vuodelta ja suomalaiset suosivat yhä enemmän laadukkaita, premium-tasoisia tuotteita. 

Lanseerasimme markkinoille kolme korkeatasoista HK Gourmet-leikkelettä:
HK Rypsiporsas® Gourmet Kylmäsavustettu filee
HK Rypsiporsas® Gourmet ilmakuivattu kinkku
HK Rypsiporsas® Gourmet Pastrami.


Uudet leikkeleet on valmistettu suomalaisesta Rypsiporsas®-lihasta. Rypsiporsas kasvaa suomalaisilla kotitiloilla ilman soijaa ja antibiootteja. Rypsipitoisen ruokinnan ansiosta Rypsiporsas-liha on erityisen mureaa. Siksi HK Rypsiporsas® Gourmet leikkeleiden rakenne on kerrassaan suussa sulava. Mutta mitäpä muutakaan maailmanluokan Rypsiporsas®-lihasta voi syntyä kuin maailmanluokan leikkeleitä. Siitä HK:n lihantaitajat pitävät huolen.

Maailman parhaana palkittu Rypsiporsas®

Puhtaan luonnon ja tarkkojen toimintatapojen ansiosta suomalainen HK Rypsiporsas® on maailman puhtainta porsaanlihaa. Teemme sopimustuotantoa tiiviissä yhteistyössä omien tuottajien kanssa ja porsaat kasvavat koko elinikänsä niin terveinä, että niitä ei tarvitse lääkitä antibiooteilla. Rypsiporsas®-lihasta voit lukea lisää täältä.

Gourmet Salamia vaativaan makuun

Tänä vuonna hemmottelemme myös salamin ystäviä. Uusi HK Gourmet Salami on todellinen juhlahetkien ykköstuote. Salamissa on kovasti pidetty ja kaivattu perinteinen kestomakkaran maku, jossa erittäin korkea lihapitoisuus tekee viimeisen silauksen herkulliselle maulle. Salamitanko on pakattu kauniiseen kartonkiseen lahjapakkaukseen ja on helppo antaa myös lahjaksi tai tuliaiseksi.

HK Gourmet Salami myydään kokonaisena tankona. 

Jaa
Tulosta

Artikkelin kirjoittanut

Ruokasisällöntuottaja
Blogista saat runsaasti vinkkejä ja mielenkiintoisia näkökulmia lihaan ja liharuokien valmistamiseen.

Blogit

Leikkeleet – illanistujaisten kunkku

Leikkeleet – illanistujaisten kunkku

Leikkele, - ja juustolautanen on mainio tapa tarjota suolaista purtavaa illanistujaisissa niin isommalle väkijoukolle, kuin ihan omalle porukalle perheen kesken vaikkapa leffaillan ohessa. Esivalmistelujakaan ei juurikaan tarvita, ellei halua itse...

Hyvä iltapala, hyvät unet

Hyvä iltapala, hyvät unet

Iltapala on yksi helpoimmin unohtuvista päivän aterioista, ainakin itselläni. Iltapalan skippaamisella on hintansa, sillä ei kulu viikkoakaan, ettenkö heräisi aamuyöstä huutavaan nälkään. Pari kinkkuvoileipääkin ajaa asian, mutta jos haluan panostaa...

Poutine - vähän tuhdimpaa evästä EM-kisakatsomoihin

Poutine - vähän tuhdimpaa evästä EM-kisakatsomoihin

Jalkapallon EM-kisojen puolivälierät pyörähtävät tänään käyntiin, joten on syytä hetkeksi kiinnittää huomio asianmukaisiin kisaeväisiin. Penkkiurheilijan eväät tahtovat usein olla melko ruokaisia, ja ymmärtäähän sen. Onhan samoilla antimilla usein pärjättävä useampikin...

Reseptit

Lue viimeisimpiä artikkeleita

Panini, lämpimien leipien klassikko

Panini, lämpimien leipien klassikko

Lämpimät leivät ovat vuodesta toiseen pienten ateriahetkien suosikkeja, olipa kyse välipalasta, ilta-ateriasta tai muuten vain halusta haukata jotain tuttua ja turvallista. Suosikin asema on helppo ymmärtää, kukapa ei rakastaisi maistuvia...

Valmiit välipalat – maukasta ja helppoa syötävää

Valmiit välipalat – maukasta ja helppoa syötävää

Välipalat ovat mainio tapa tyydyttää nälkä aterioiden välillä. Pienellä tuunauksella niistä saa myös kokonaisen aterian.

Syömisemme välipalaistuu

Syömisemme välipalaistuu

Syömisemme välipalaistuu ja raja aterian ja varsinaisen välipalan välillä hämärtyy. Välipaloista haetaan jaksamista, ajansäästöä, hemmottelua ja makuelämyksiä, samoja asioita kuin syömisestä yleensä. HK:n välipalat taltuttavat nälän ja tarjoavat valikoiman maukkaita...

  • Yritys
  • Ammattilaisille
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
Ota yhteyttä
  • Käyttöehdot
  • Verkkoselailun tietosuojaseloste
  • Kuluttajien tietosuojaseloste