Nopealla makumatkalla

Arki ja arjen kiireet. Takuulla tuttu aihe useimmille. Rypsiporsas® Crispy Chinese ja Red Thai Curry nopeat fileesuikaleet tuovat helpotusta tähän piinaavaan ongelmaan.

Tuttu aihe kesät talvet, arki. Lapset kiljuvat evästä ja jostain pitäisi keksiä aikaa maittavan ruoan valmistukselle. Jauheliha, - ja makkararuoat on koluttu läpi perustuksia myöten ja makunystyrät kaipaavat jotain uutta purtavaa. Pelastukseksi tähän hätään saapuvat HK Rypsiporsas® Red Thai Curry ja Crispy Chinese nopeat fileesuikaleet.

Tässäpä on samalla oiva tilaisuus laajentaa mukuloiden arkista makumaailmaa hieman Suomen rajojen ja nakit perunamuussilla linjan ulkopuolelle sekä suunnata kohti Aasiaa. Helpoksi asian tekee se, että molempien fileesuikale-makujen mukana tulee supernäppärät maustepussit, joiden avulla maustaminen on helppoa ja nopeaa. Yksinkertaisilla lisukkeilla nopea arki on pelastettu, mutta vaativuutta lisäämällä teet vaikutuksen hieman vaativampiinkin konossööri-ystäviisi.

HK Rypsiporsas® Red Thai Curryssä maistuu nimenmukaisesti Thaimaa. Nämä nopeat fileesuikaleet jalostuvat hetkessä herkulliseksi thai-possukeitoksi tai vaikkapa wokiksi. Katso reseptit sivuiltamme.

HK Rypsiporsas® Crispy Chinese puolestaan kiidättää sinut hetkessä tietenkin Kiinaan. Mikäpä olisikaan parempaa kuin makean hapan sweet & sour-possu paistetun riisin kera. Nam!

 


Reseptit