Lihantaitajat esittää: Savuiset maailman maut

HK:n lihantaitajien pyökkisavulla neljä tuntia savustamat ja matalassa lämmössä valmiiksi kypsentämät Viljaporsaan Pluma, niska sekä naudanrinta takaavat onnistumisen. Lämmitä uunissa tai grillissä ja levitä päälle mukana tuleva glaseerauskastike. Leikkaa ja nauti!

Savustettu Viljaporsaan pluma vie sinut makumatkalle trendikkääseen korealaiseen keittiöön. Porsaanlihalla on keskeinen rooli korealaisessa keittiössä ja maustamisessa käytetään tyypillisesti soijaa, inkivääriä ja seesamia. Viljaporsaan plumassa on murea rakenne ja sopivasti rasvaa, joka pitää lihan mehevänä pitkän kypsennyksen aikana. Lihan pintaan sivellään makea Yakiniku -kastike.

Savustettu porsaan niska vie sinut puolestaan makumatkalle kiinalaisen grillaukset saloihin. Etelä-Kiinassa on pitkät perinteet lihan savustuksella. Kantonilaiset ruoat maustetaan kunnioittaen raaka-aineiden luonnollista makua ja tarjoillaan makean kastikkeen kanssa. Char siu on perinteinen pintamausteseos, jossa päällimmäisenä nousee esille viismauste. Porsaan niskassa on murea rakenne ja rasva pitää lihan mehevänä pitkän kypsennyksen aikana. Liha viimeistellään Hoisin -kastikkeella. Mahtavaa purtavaa pihveinä ja pulled porkin raaka-aineena.

Savustettu naudanrinta on barbeque-kulttuuristaan tunnetun Texasin inspiroima uutuus. Austinissa liha pintamaustetaan perinteisesti yksinkertaisilla mauilla, kuten sipulilla ja valkosipulilla. Austin on kuuluisa savustetusta naudanrinnastaan, jossa on murea rakenne ja sopivasti rasvaa pitämässä lihan mehevänä pitkän kypsennyksen aikana. Savustettu liha viimeistellään makealla Sweet & sticky -barbeque kastikkeella.


Reseptit