Vuodenvaihteen selviytymispakkaus

Uusi vuosi ja vanhat kujeet. Nakit kuuluvat uudenvuoden juhlitaan vähän samalla tavalla kuin kinkku kuuluu joulupöytään. Eikä mikään toisaalta olekaan parempaa, kuin kattilallinen höyrytettyjä Aitonakkeja kera jättituubillisen sinappia. No on tietenkin sanomattakin selvää, että perunasalaatti kulkee nakkien kanssa käsi kädessä, valmis tai itsetehty.

Mutta mitä muuta uudenvuoden herkkupöytään voi laittaa kuin nakkeja ja perunasalaattia? Hodarit ainakin maistuvat aina, niin illan kähmyssä kuin seuraavana päivänäkin. Varsinkin, kun näkee ihan vähän vaivaa ja valmistaa Maakarit® Vottosen Vihellyksellä täytettyyn kuumaan koiraan lisäksi makeaa kurkkurelissiä ja paistettua sipulia. Hieman hienostuneempaan juhlakansaan puolestaan iskee takuuvarmasti Carne Apache tacot raikkaalla avokadokreemillä ryyditettynä.

Mikäli ilta äityy todella villiksi ja aamulla pukkaa jäläkitautia eli koistista eli kohmeloa, ei ole syytä vaipua synkkyyteen. Tähänkin vaivaan nimittäin on olemassa lääke; Poutine À la Sininen Lenkki®. Tässä kanadahenkisessä herkussa nimittäin yhdistyy kaikki tarpeelliset ainekset, joita haikean olon taltuttamiseen ihminen tarvitsee.


Reseptit