Street Grill omalla takapihalla

Street grill ja sen lukuisat ilmenemismuodot ovat nostaneet päätään vuosi vuodelta enenevin määrin. Vaikka Suomi ei varsinaisesti kuuluisa katuruokakulttuuristaan olekaan, voi maailmalta tuttua katukeittiötä soveltaa myös ihan omalla pihallaan. HK:n uudessa Street Grill -tuoteperheessä sukelletaan katukeittiöiden maailmaan kiertäen Ameriikan Tennesseestä Meksikoon ja Georgian kautta Kiinaan.

Tuoteperheen tuotteissa on itsestäänselvien laadukkaiden raaka-aineiden lisäksi kaksi asiaa, jotka tekevät niistä erinomaisesti street grill -kulttuuriin sopivia.

Ensinnäkin nopeus. Kuten katukeittiössä yleensäkin, evään tulee valmistua sukkelaan. Street Grill -sarjan tuotteet on valmistettu nopeus silmällä pitäen nopeasti kypsyvistä Viljaporsaan sisäpaistista ja sisäfileestä sekä naudan sisäpaistista. Toiseksi tuoremaustaminen. Street Grill -tuotteiden mausteina käytetään muun muassa tuoreita hedelmäpyreitä, yrttejä ja kasviksia, joten maultaan ne ovat erityisen raikkaita ja makoisia.

HK Street Grill Georgian Shashlik grillipala Viljaporsaan sisäpaistista henkii nimensä mukaisesti georgialaista keittiötä. Tähän mainiosti vartaisiin sopivaan grillipalaan on saatu makua mm. fermentoidusta paprikasta ja valkosipulista sekä korianterin- ja fenkolinsiemenistä.

georgialaiset-possuvartaat-100012-1-crop.jpg

HK Street Grill Mexican Carne Asada grillipala naudan sisäpaistista puolestaan heittää makumaailman aina niin kuumaan Meksikoon. Siinä fermentoidun paprikan lisäksi makua tuovat tuore limepyree sekä korianteri. Palkkimainen grillipala kypsyy todella nopsaan ja erityisen herkullinen se on, kun lihan grillaa himpun verran mediumiksi.

naudan-grillipalkki-chimichurri-101857-.jpg

HK Street Grill Canton Chinese grillipala Viljaporsaan sisäfileestä on ehtaa kiinalaista katukeittiötä maukkaimmillaan. Tuore appelsiinipyree, chili ja inkivääri ovat tämän possun sisäfileestä leikatun Street Grill -tuotteen peruspilareita.

grillattua-possun-sisäfileetä-paksoita-102127-crop.jpg

HK Street Grill Tennessee BBQ grillisiivu Viljaporsaan sisäpaistista on nopeasti kypsyvä grillisiivu, jossa on tuhdisti Ameriikan makua. Tämä grillipala on täydellinen raaka-aine esimerkiksi grillatun sandwichin väliin. Väliin lisäksi marinoitua punakaalia sekä grillattua ananasta ja hop heijaa – täydellinen grillipossu-sandwich on valmis.

grillattu-possu-sandwich-100550-.jpg

Näillä herkuilla makumatkan teko on lasten leikkiä. Nyt vain kaupan lihaosastolle ja grillin lämmitykseen!


Reseptit