• Lihakoulu
  • Tuotteet
  • Reseptit
  • Ravitsemus
  • Vastuullisuus
  • Yhteydenotto
  • Sivustohaku
  • Lihakoulu
    • Lihakoulun kaikki vinkit
    • Lihan säilytys
    • Työvälineet
      • Veitset
      • Leikkuulaudat
      • Paistinpannut
      • Lämpömittarit
      • Muut työvälineet
  • Reseptit
    • Reseptihaku
    • Arkiruoka
    • Hampurilaiset ja hodarit
    • Jauheliharuoat
    • Kastikkeet
    • Kasvisruoka
    • Keitot
    • Leivät
    • Makkararuoat
    • Nakkiruoat
    • Paistit
    • Pataruoat
    • Pastat ja risotot
    • Pekoniruoat
    • Pizzat
    • Piirakat
    • Pihvit ja vartaat
    • Pyörykät
    • Salaatit
    • Texmex
    • Uuniruoat
    • Wokit
  • Sesongit
    • Grillaus
      • Pihvit ja burgerit
      • Makkarat ja vartaat
      • Isot ja luulliset palat
      • Lisukkeet
      • Grillausvinkit
    • Juhlat
    • Sadonkorjuu
    • Isänpäivä
    • Pyhäinpäivä / Halloween
    • Itsenäisyyspäivä
    • Pikkujoulut
    • Joulu
      • Joulukinkun valinta
      • Joulukinkun sulatus
      • Joulukinkun paistaminen
      • Joulukinkun kuorrutus
      • Joulun hävikkivinkit
      • Joulun kysytyimmät kysymykset
    • Uusivuosi
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Äitienpäivä
    • Vappu
    • Juhannus
    • Piknik
  • Tuotteet
    • Tuotehaku
    • Uutuudet
    • Klassikot
      • HK Sininen Lenkki®
      • HK Aitonakki™
      • HK Amerikan Pekoni®
      • HK Herkkumaksamakkara
    • HK Lastut
    • HK Pizzat
    • Porsaanliha
      • Joulukinkut
      • Porsaanpihvit ja -leikkeet
      • Porsaanlihasuikaleet ja -kuutiot
      • Porsaanpaistit ja -fileet
    • Naudanliha
      • Naudanpihvit ja -leikkeet
      • Naudanlihasuikaleet ja -kuutiot
      • Naudanpaistit ja -fileet
    • Jauheliha
      • Naudan jauheliha
      • Porsaan jauheliha
    • Grillimakkarat
    • Nakit
    • Lenkit
    • Pekoni
    • Kokolihaleikkeleet
    • Leikkelemakkarat
    • Maakarit®
    • Meetvurstit
    • Maksamakkarat
    • Hyytelöt ja pateet
    • Kasviproteiini
    • Valmisruoka
      • Välipalat
      • Lisukkeet
      • Valmisateriat
      • Pyörykät ja pihvit
  • Ravitsemus
    • Ravitsemussuositukset
      • Syö itsellesi hyvä olo
      • Ateriarytmi ja ruokahetket
    • Ravintoaineet
      • Proteiini
      • Rasva
      • Hiilihydraatit ja kuitu
      • Suola
      • Suojaravintoaineet
    • Lautasmalli
    • Ruokademokratia
      • Vastuullista ravitsemusta
    • Ruoka ja liikunta
      • Liike vaatii energiaa
      • Säännöllinen treeni vaatii säännöllistä syömistä
      • Proteiini on lihasten rakennusaine
      • Kestävyyttä ja nopeutta hiilihydraateista
      • Voitele keho kuntoon sisäisesti rasvalla
      • Keho kuivuu kuntoillessa
      • Välillä välipalaa
      • Lihas kasvaa levossa
      • Liikkuvan lapsen ravinto-opas
    • Proteiinilaskuri
  • Blogit
  • Vastuullisuus
    • Makusuola
    • HK tuo työtä tuhansille
    • Ruokahävikki
    • Pakkausten kierrätettävyys
    • Suomessa tehtyä ruokaa
    • Eläinten hyvinvointi
      • Sika
      • Nauta
      • Broileri
    • Laatuvastuu
  • Kuluttajapalvelu
    • Reklamaatio
    • Ota yhteyttä
    • Yritysasiakkaat
    • Usein kysytyt kysymykset
  • HK
  • Blogit
  • Lihakoulun blogi
  • Street Grill omalla takapihalla

Street Grill omalla takapihalla

22.4.2021

Street grill ja sen lukuisat ilmenemismuodot ovat nostaneet päätään vuosi vuodelta enenevin määrin. Vaikka Suomi ei varsinaisesti kuuluisa katuruokakulttuuristaan olekaan, voi maailmalta tuttua katukeittiötä soveltaa myös ihan omalla pihallaan. HK:n uudessa Street Grill -tuoteperheessä sukelletaan katukeittiöiden maailmaan kiertäen Amerikan Tennesseestä Meksikoon ja Georgian kautta Kiinaan.

Tuoteperheen tuotteissa on itsestäänselvien laadukkaiden raaka-aineiden lisäksi kaksi asiaa, jotka tekevät niistä erinomaisesti street grill -kulttuuriin sopivia.

Ensinnäkin nopeus. Kuten katukeittiössä yleensäkin, evään tulee valmistua sukkelaan. Street Grill -sarjan tuotteet on valmistettu nopeus silmällä pitäen nopeasti kypsyvistä Viljaporsaan sisäpaistista ja sisäfileestä sekä naudan sisäpaistista. Toiseksi tuoremaustaminen. Street Grill -tuotteiden mausteina käytetään muun muassa tuoreita hedelmäpyreitä, yrttejä ja kasviksia, joten maultaan ne ovat erityisen raikkaita ja makoisia.

HK Street Grill Georgian Shashlik grillipala Viljaporsaan sisäpaistista henkii nimensä mukaisesti georgialaista keittiötä. Tähän mainiosti vartaisiin sopivaan grillipalaan on saatu makua mm. fermentoidusta paprikasta ja valkosipulista sekä korianterin- ja fenkolinsiemenistä.

HK Street Grill Mexican Carne Asada grillipala naudan sisäpaistista puolestaan heittää makumaailman aina niin kuumaan Meksikoon. Siinä fermentoidun paprikan lisäksi makua tuovat tuore limepyree sekä korianteri. Palkkimainen grillipala kypsyy todella nopsaan ja erityisen herkullinen se on, kun lihan grillaa himpun verran mediumiksi.

HK Street Grill Canton Chinese grillipala Viljaporsaan sisäfileestä on ehtaa kiinalaista katukeittiötä maukkaimmillaan. Tuore appelsiinipyree, chili ja inkivääri ovat tämän possun sisäfileestä leikatun Street Grill -tuotteen peruspilareita.

HK Street Grill Tennessee BBQ grillisiivu Viljaporsaan sisäpaistista on nopeasti kypsyvä grillisiivu, jossa on tuhdisti Ameriikan makua. Tämä grillipala on täydellinen raaka-aine esimerkiksi grillatun sandwichin väliin. Väliin lisäksi marinoitua punakaalia sekä grillattua ananasta ja hop heijaa – täydellinen grillipossu-sandwich on valmis.

Näillä herkuilla makumatkan teko on lasten leikkiä. Nyt vain kaupan lihaosastolle ja grillin lämmitykseen!

Jaa
Tulosta

Artikkelin kirjoittanut

Ruokasisällöntuottaja
Blogista saat runsaasti vinkkejä ja mielenkiintoisia näkökulmia lihaan ja liharuokien valmistamiseen.

Blogit

Makkaraa ja olutta - no mikä ettei!

Makkaraa ja olutta - no mikä ettei!

Suomen kesään kuuluu olennaisena osana makkara. Kesän ensimmäinen grillimakkara on jo pienen juhlan paikka ja siitä usein kuvakin napataan sosiaaliseen mediaan jaettavaksi. Tyypillinen ruokajuoma makkaralle on olut. Makkaramakujen ollessa nykyään...

Kuumaakin kuumempi piknik-kesä

Kuumaakin kuumempi piknik-kesä

Esivalmistelu on puoli ruokaa piknikkiä suunnitellessa. Pienellä vaivannäöllä ennakkoon säästyy itse piknikillä ollessa suuremmalta stressaamiselta ja voi keskittyä olennaiseen – eli syömiseen. Suurimman osan tarjottavista, jotka vaativat jonkinasteista valmistamista, pystyy...

Kesäjuhlat – voileipäkakku on niin ”so last season”

Kesäjuhlat – voileipäkakku on niin ”so last season”

Kesä on juhlien aikaa. Eriskummallisen maailmantilanteen vuoksi juhlien kokoa luultavasti rajoitetaan aiempaa pienempään joukkoon, mikä puolestaan mahdollistaa juhlaeväiden tekemisen monipuolisemmin. Nyt voidaan hyvillä mielin unohtaa ne 90-luvulle jämähtäneet iänikuiset voileipäkakut...

Kaikki grillaamisesta

Näin grillaat täydellisen pihvin ja teet mehevän burgerin

Onnistuminen on helppoa kunhan muistaa muutamia perusasioita. Katso vinkit täydelliseen pihviin ja mehevään burgeriin ja inspriroidu kokkiemme kehittämistä herkullisista resepteistä.

Lue lisää

Vartaiden lyhyt oppimäärä

Katso vinkit herkullisiin vartaisiin.

Lue lisää

Ensin uuniin tai kattilaan vai suoraan grilliin?

Kokonaiset lihat vaativat pitkää ja epäsuoraa grillaamista, mutta lopputulos on odottamisen arvoinen.

Lue lisää

Voiko pekonilla maustaa? Entä keitetäänkö uudet potut suolatussa vedessä? Mitä kastiketta grilliruoalle?

Katso vinkit ja reseptit herkullisiin lisukkeisiin ja kastikkeisiin ja vie grilliruoka uudelle tasolle.

Lue lisää

Grillausvinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Jotta onnistuisit varmasti, kokosimme avuksesi joukon vinkkejä grillauksen perusasioista.

Lue lisää

Reseptit

Lue viimeisimpiä artikkeleita

Panini, lämpimien leipien klassikko

Panini, lämpimien leipien klassikko

Lämpimät leivät ovat vuodesta toiseen pienten ateriahetkien suosikkeja, olipa kyse välipalasta, ilta-ateriasta tai muuten vain halusta haukata jotain tuttua ja turvallista. Suosikin asema on helppo ymmärtää, kukapa ei rakastaisi maistuvia...

Valmiit välipalat – maukasta ja helppoa syötävää

Valmiit välipalat – maukasta ja helppoa syötävää

Välipalat ovat mainio tapa tyydyttää nälkä aterioiden välillä. Pienellä tuunauksella niistä saa myös kokonaisen aterian.

Syömisemme välipalaistuu

Syömisemme välipalaistuu

Syömisemme välipalaistuu ja raja aterian ja varsinaisen välipalan välillä hämärtyy. Välipaloista haetaan jaksamista, ajansäästöä, hemmottelua ja makuelämyksiä, samoja asioita kuin syömisestä yleensä. HK:n välipalat taltuttavat nälän ja tarjoavat valikoiman maukkaita...

  • Yritys
  • Ammattilaisille
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
Ota yhteyttä
  • Käyttöehdot
  • Verkkoselailun tietosuojaseloste
  • Kuluttajien tietosuojaseloste