Make it low & slow Lockhart – Texas BBQ:n pääkaupunki, osa 5

Lockhart-haaste on päättymässä. Jaksavatko Miehemme makumaailmalla vielä innostua lihacityn tarjoamista BBQ-herkuista? Viimeisenä vuorossa on Black’s Barbeque, joka päättää lihaisan vuorokauden.

Keskiviikko klo 15.10: Black’s Barbecue

Viimeinen etappi häämöttää. Vanhin yhtäjaksoisesti saman suvun omistuksessa pysynyt BBQ-ravintola Black’s on nelikon kaupallisin ja viritetyin ravintola. Black’s tunnetaan nimenomaan ribseistään, joita se mainostaa Teksasin kookkaimmiksi. Totta. Yhdeksän tuuman pituisen luun ympärillä riittää lihaa lähemmäs puoli kiloa, ja tuote on selkeästi Lockhartin ykkönen lajissaan. Maistan myös jalopeno-cheddarmakkaraa, mutta kiistatta hyvännäköiset lisukkeet jäävät koskemattomana kippoihin. Ei pysty enää.

Savustamon verkkosivuilta voi tilailla lihajalosteiden lisäksi kaikenlaista kivaa krääsää baseball-hatuista olutcoolereihin, ja oheistuotteita on kaupan lisäksi myös ravintolassa, joka Lockhartin yleisestä soppatykki-stailista poiketen on sisustettu kotoisan viihtyisäksi. Rekkakuski-country raikaa ja sekalainen seurakunta eläkeläisistä Helvetin enkeleihin popsii tyytyväisenä lihaa. Tästä on hyvä jatkaa Austiniin, missä odottavat Franklin’s, La Barbecue, J. Mueller, Stiles, Mann’s, Ruby’s, Iron Works, Rib Kings, Bowie BBQ...

Teksasin suurimmat ribsit tarjoillaan Black's Barbequessa