Kuonaton keho

Detox-kuuri kehon puhdistamiseksi. Paastolla elimistö puhtaaksi kuona-aineista. Hieronta pistää kuonan liikkeelle. Myönnän, kuonakeskustelu saa verenpaineeni nousemaan.

Ihmiskeho on ihmeellinen koneisto, jonka toimintaa ei voi kuin ihailla. Otetaan esimerkiksi ruuansulatuselimistö: ruoka menee suusta sisään, ruokatorvea pitkin mahalaukkuun, sieltä mutkitellen ohutsuoleen ja paksusuolen kautta peräaukosta ulos. Noin yksinkertaistettuna. Selkeä, noin 5-10 metrin pituinen putkisto, jonka läpimenon aikana ruoka pilkotaan; hiilihydraatit glukoosiksi, rasva rasvahapoiksi ja proteiini aminohapoiksi, ja josta edelleen pilkotut ravintoaineet sekä neste imeytyvät. Ei salaisia onkaloita, joihin pääsisi kertymään mitään ylimääräistä.  

Minulle on jäänyt epäselväksi, mitä se kuona on, jota kehoon muka kertyy. Elimistössä on oma puhdistustehtaansa, maksa, osin myös munuaiset, jotka käsittelevät ne haitalliset aineet, jotka pitää poistaa kropasta. Ja se poistumisreitti on pissa ja kakka. Tämä on normaalia aineenvaihduntaa, jota ei pysty nopeuttamaan millään ruualla, hieronnalla tai ihmeaineella. Keho ei tarvitse puhdistusta, se puhdistaa itse itsensä.