Lihan­taitajia vuodesta 1913®

Lihan­taitajien joulu­kinkku

Rypsiporsas® on oiva valinta joulukinkuksi, koska rypsiruokinnan ansiosta kinkusta tulee mureaa. Katso lihantaitajien opastuksella, kuinka paistat herkullisimman joulukinkun.

Lihan­taitajien joulu­pöytä

Katso monipuoliset reseptit pikkujouluihin sekä pieneen tai isoon joulupöytään – juuri sinun näköiseesi jouluun.

Usein kysyttyä joulusta

Täältä vastaukset joulukeittiön yleisimpiin kysymyksiin; kinkun valinnasta ylijääneitä ruokia hyödyntäviin resepteihin.

Lihan­taitajien lahja maailmalle: RYPSI­PORSAS®

Aina ilman antibiootteja kasvatettuja porsaita ruokitaan lähipeltojen viljalla, herneillä, härkäpavuilla ja rypsillä. Ruokavalion ansiosta Rypsiporsaan® liha on maukkaampaa, mehevämpää ja mureampaa.

Takuu­murea ja vastuul­linen Ehta® naudanliha

HK Ehta® on parasta naudanlihaa ihmisten ja eläinten kannalta.

 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.