Lihan­taitajia vuodesta 1913®

Lihan­taitajien grilliopas

Mikä liha on parasta grilliin? Miten grilliliha kannattaa maustaa tai marinoida?

Takuumurea ja vastuul­linen Ehta® naudanliha

HK Ehta® on parasta naudanlihaa ihmisten ja eläinten kannalta.

Lihaisat uutuudet

Tutustu HK:n lihantaitajien monipuolisiin uutuuksiin kuten taidolla leppäsavussa kypsennettyyn viljaporsaan niskaan ja Canada sweet bbq -maustettuihin spare ribseihin.

Lihan­taitajien lahja maailmalle: RYPSI­PORSAS®

Hong Kongilainen Michelin ravintolan keittiömestari Cheng Kam Fu käyttää suomalaista Rypsiporsas-lihaa.

 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.