Näillä vinkeillä onnistut grillaamisessa

Suomessa grillaus alkoi yleistymään 1970-luvulla, kun perheiden vapaa-aika lisääntyi viikonloppujen muuttuessa 60-luvun lopulla kaksipäiväisiksi. Useasta kodista löytyi juuri markkinoille tullut hauskoissa väreissä kiiltelevä emalinen Arabian kupugrilli, jonka perheen isäntä täräytti tulille juhlallisin menoin. Nykypäivänä grillien sekä oheistuotteiden kirjo on laaja. Grillaaminen on myös monissa talouksissa ympärivuotista.

Kasasimme sinulle grillausvinkit ja grillausreseptit yhteen paikkaan. Näillä vinkeillä ja resepteillä onnistut varmasti!

Hurmaa possuvartailla

HK Street Grill -vartaissa kaikki hyvä löytyy samasta paketista. Valmiiksi leikatut possupalat vain varrastikkuihin, vartaat grilliin ja glaseeraus pintaan. Ihanan helppoa ja maistuvaa.

Katso resepti

Hurmaannu grilliresepteistä

Blogitekstejä grillaamisesta

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää