Näillä vinkeillä onnistut grillaamisessa

Kasasimme sinulle parhaimmat grillausvinkit ja grillausreseptit yhteen paikkaan. Näillä vinkeillä, kokkiemme testaamilla grillausresepteillä ja rakkaudella kehitetyillä grillaukseen sopivilla tuotteilla onnistut varmasti! Tänä kesänä, jos etsit helppoa ja nopeaa grillattavaa niin HK grillivalmiit tuotteet ovat tehty juuri sinulle! Helppouden ja nopeuden lisäksi myös grilli säilyy puhtaana. Herkkusuita hemmotellaan myös monilla muilla uutuuksilla niin pihvien, pekonien kuin suomalaisille sen kaikkein rakkaimman grillattavan, eli grillimakkaran muodossa. Sitten kun ilman lämpötilat kohoavat niin korkeiksi, että jo pelkkä grillin sytyttämisen ajatteleminen lisää hikoilua on kaapissa hyvä olla lämmitystä vaille olevia Kape Aihisen HK Pikkuisen parempia aterioita.

Grillauskausi alkaa useimmilla heti kevään korvalla, kun taas toisille grillaaminen on ympärivuotista. Mikäli vielä arkailet grillaamisen suhteen, niin ei hätää. Olemme koonneet sinulle aimo kasan grillausohjeita ja grillausvinkkejä Lihakouluumme. Tiesitkö muuten, että Suomessa grillaus alkoi yleistymään 1970-luvulla, kun perheiden vapaa-aika lisääntyi viikonloppujen muuttuessa 60-luvun lopulla kaksipäiväisiksi? Useasta kodista löytyi juuri markkinoille tullut hauskoissa väreissä kiiltelevä emalinen Arabian kupugrilli, jonka perheen isäntä täräytti tulille juhlallisin menoin. Nykypäivänä grillien sekä oheistuotteiden kirjo on laaja.

 

Pihvit, burgerit & isot ja luulliset palat

Näin grillaat täydellisen pihvin ja teet mehevän burgerin

Onnistuminen on helppoa kunhan muistaa muutamia perusasioita. Katso vinkit täydelliseen pihviin ja mehevään burgeriin ja inspriroidu kokkiemme kehittämistä herkullisista resepteistä.

Lue lisää

Ensin uuniin tai kattilaan vai suoraan grilliin?

Kokonaiset lihat vaativat pitkää ja epäsuoraa grillaamista, mutta lopputulos on odottamisen arvoinen.

Lue lisää

Makkarat, vartaat ja lisukkeet

Vartaiden lyhyt oppimäärä

Katso vinkit herkullisiin vartaisiin.

Lue lisää

Voiko pekonilla maustaa? Entä keitetäänkö uudet potut suolatussa vedessä? Mitä kastiketta grilliruoalle?

Katso vinkit ja reseptit herkullisiin lisukkeisiin ja kastikkeisiin ja vie grilliruoka uudelle tasolle.

Lue lisää

Hurmaannu grilliresepteistä

Syvenny grillaamisen maailmaan ja onnistut varmasti

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää