Näillä vinkeillä onnistut grillaamisessa

Suomessa grillaus alkoi yleistymään 1970-luvulla, kun perheiden vapaa-aika lisääntyi viikonloppujen muuttuessa 60-luvun lopulla kaksipäiväisiksi. Useasta kodista löytyi juuri markkinoille tullut hauskoissa väreissä kiiltelevä emalinen Arabian kupugrilli, jonka perheen isäntä täräytti tulille juhlallisin menoin. Nykypäivänä grillien sekä oheistuotteiden kirjo on laaja. Grillaaminen on myös monissa talouksissa ympärivuotista.

Kasasimme sinulle grillausvinkit ja grillausreseptit yhteen paikkaan. Näillä vinkeillä ja resepteillä onnistut varmasti!

Grillausvinkit onnistumiseen

Jotta onnistuisit varmasti, kokosimme avuksesi joukon vinkkejä grillauksen perusasioista.

Lue lisää

grillausvinkit joilla onnistuu varmasti

Hurmaa possuvartailla

HK Street Grill -vartaissa kaikki hyvä löytyy samasta paketista. Valmiiksi leikatut possupalat vain varrastikkuihin, vartaat grilliin ja glaseeraus pintaan. Ihanan helppoa ja maistuvaa.

Katso resepti

HK Maakarit®

Vantaan Pakkalassa, Mikkelin Tikkalassa ja Forssan Makkaramäellä valmistetaan perinteisiin kädentaitoihin luottaen artesaanimakkaroita sekä laadukkaita pyöryköitä.

Katso valikoima ja reseptit

HK Kabanossi®

Herkullinen grillimakkaravalikoima sisältää rakastettuja klassikoita ja klassikoksi tulevia uutuuksia. HK Kabanossi® on ollut erottamaton osa suomalaista grillikesää jo vuosikymmeniä.

Katso valikoima ja resepti-ideat

HK Camping®

Omaa luokkaansa oleva luonnonkuoreen tehty grillimakkara vuodesta 1967 asti. Suosittu niin nuotion, takkatulen kuin kaasugrillinkin äärellä nautittuna.

Tutustu

Maailman parhaana palkittu HK Rypsiporsas®

HK Rypsiporsas® ruokitaan lähipeltojen viljalla, herneillä, härkäpavuilla ja rypsillä ja se on aina ilman antibiootteja kasvatettu. Tarkan ruokavalion ansiosta HK Rypsiporsas®-liha on maukkaampaa, mehevämpää ja mureampaa.

Tutustu  ja inspiroidu resepteistä. 

Lue lisää

Hurmaannu grilliresepteistä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää