Vartaiden lyhyt oppimäärä

Vartaiden lyhyt oppimäärä

  1. Leikkaa hitaasti kypsyvät palat pienemmiksi ja nopeasti kypsyvät isommiksi. Jos laitat samaan vartaaseen possua ja nautaa, leikkaa possu vähän suuremmiksi paloiksi, koska se kypsyy nopeammin.

  2. Sekoita valmiiksi kypsennettyä lihaa tai makkaraa raa’an kanssa. Kypsä, kuutioitu porsaan niska kuumenee samalla kun vaikkapa porsaan ulkofilee kypsyy. Makkaran tai lihakuution rasva antaa fileelle mehukkuutta.

  3. Lisää halutessasi erilaisia kasviksia.

  4. Valele vartaita öljypitoisella kastikkeella grillaamisen aikana. Näin ne saavat hyvää makua ja rapean pinnan.

Hurmaa possuvartailla

HK Street Grill -vartaissa kaikki hyvä löytyy samasta paketista. Valmiiksi leikatut possupalat vain varrastikkuihin, vartaat grilliin ja glaseeraus pintaan. Ihanan helppoa ja maistuvaa.

Katso resepti

HK Maakarit®

Vantaan Pakkalassa, Mikkelin Tikkalassa ja Forssan Makkaramäellä valmistetaan perinteisiin kädentaitoihin luottaen artesaanimakkaroita sekä laadukkaita pyöryköitä.

Katso valikoima ja reseptit

HK Camping®

Omaa luokkaansa oleva luonnonkuoreen tehty grillimakkara vuodesta 1967 asti. Suosittu niin nuotion, takkatulen kuin kaasugrillinkin äärellä nautittuna.

Tutustu

HK Kabanossi®

Herkullinen grillimakkaravalikoima sisältää rakastettuja klassikoita ja klassikoksi tulevia uutuuksia. HK Kabanossi® on ollut erottamaton osa suomalaista grillikesää jo vuosikymmeniä.

Katso valikoima ja resepti-ideat

Kokeile näitä reseptejä

Grillausvinkit onnistumiseen

Jotta onnistuisit varmasti, kokosimme avuksesi joukon vinkkejä grillauksen perusasioista.

Lue lisää

grillausvinkit joilla onnistuu varmasti

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää