Vartaiden lyhyt oppimäärä

Vartaiden lyhyt oppimäärä

  1. Leikkaa hitaasti kypsyvät palat pienemmiksi ja nopeasti kypsyvät isommiksi. Jos laitat samaan vartaaseen possua ja nautaa, leikkaa possu vähän suuremmiksi paloiksi, koska se kypsyy nopeammin.

  2. Sekoita valmiiksi kypsennettyä lihaa tai makkaraa raa’an kanssa. Kypsä, kuutioitu porsaan niska kuumenee samalla kun vaikkapa porsaan ulkofilee kypsyy. Makkaran tai lihakuution rasva antaa fileelle mehukkuutta.

  3. Lisää halutessasi erilaisia kasviksia.

  4. Valele vartaita öljypitoisella kastikkeella grillaamisen aikana. Näin ne saavat hyvää makua ja rapean pinnan.

Kokeile näitä reseptejä

Syvenny grillaamisen maailmaan ja onnistut varmasti

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää