Makkarat ja vartaat
Nopeita ja helppoja grilliherkkuja, jotka valmistaa ja
syö käden käänteessä.
HK.fi
Grillaus
Nopeita ja helppoja grilliherkkuja, jotka valmistaa ja
syö käden käänteessä.
Leikkaa hitaasti kypsyvät palat pienemmiksi ja nopeasti kypsyvät isommiksi. Jos laitat samaan vartaaseen possua ja nautaa, leikkaa possu vähän suuremmiksi paloiksi, koska se kypsyy nopeammin.
Sekoita valmiiksi kypsennettyä lihaa tai makkaraa raa’an kanssa. Kypsä, kuutioitu porsaan niska kuumenee samalla kun vaikkapa porsaan ulkofilee kypsyy. Makkaran tai lihakuution rasva antaa fileelle mehukkuutta.
Valele vartaita öljypitoisella kastikkeella grillaamisen aikana. Näin ne saavat hyvää makua ja rapean pinnan.
Grillattua chorizoa, tomaatti-punasipulisalaattia ja sahrami-aiolia.
Vantaan Pakkalassa tehdään artesaanimakkaroita aistien varassa ja käden taidolla.
Klassikkojen klassikko ei jätä ketään kylmäksi. Tuttu ja turvallinen HK Kabanossi® on löytynyt suomalaisten grilleistä jo vuodesta 1976.
Tämän kesän uutuus raakamakkararintamalla on Ranskan Rivieralta makua ammentava Maakarit® Rivieran Raoul. Jos tämän tryffelistä makua saavan raakamakkaran lisukkeeksi pitäisi valita vain yksi lisuke, olisi se ehdottomasti raikas ja ruokaisa maalaissalaatti.
Maakarit® Livornon Luigi kätkee pienestä koostaan huolimatta sisäänsä valtavan määrän Italiaa. Raikas fenkolisalaatti antaa tälle hodarille kivaa rapeutta ja pestomajoneesi viimeistelee italialais-amerikkalaisen makuelämyksen.
HK Street Grill -vartaissa kaikki hyvä löytyy samasta paketista. Valmiiksi leikatut possupalat vain varrastikkuihin, vartaat grilliin ja glaseeraus pintaan. Ihanan helppoa ja maistuvaa.
Löydä ohjeet grillikauden mehukkaimpiin pihveihin ja raikkaimpiin lisukkeisiin!