Näin grillaat täydellisen pihvin ja teet mehevän burgerin
Onnistuminen on helppoa kunhan muistaa muutamia perusasioita. Katso vinkit täydelliseen pihviin ja mehevään burgeriin ja inspriroidu kokkiemme kehittämistä herkullisista resepteistä.
Onnistuminen on helppoa kunhan muistaa muutamia perusasioita. Katso vinkit täydelliseen pihviin ja mehevään burgeriin ja inspriroidu kokkiemme kehittämistä herkullisista resepteistä.
Ota liha huoneenlämpöön ainakin puoli tuntia ennen grillaamista, älä grillaa kylmää lihaa.
Lämmitä grilli oikein kuumaksi. Saat rapean pinnan, eikä pihvi tartu ritilään.
Käännä vasta kun pihvi alkaa pisaroida. Kun toinenkin puoli pisaroi, nosta pihvi grillistä. Kypsyys on tällöin medium.
Anna vetäytyä 5-10 minuuttia. Silloin pihvi on tasaisen kypsä eikä vuoda nestettä leikatessa.
HUOM: Estä jäähtyminen peittämällä liha kevyesti foliolla.
Jos pihvin rapeus pehmenee vetäytyessä, käytä liha vielä nopeasti tulikuumassa grillissä ennen tarjoilua. |
Ainekset: |