• Lihakoulu
  • Tuotteet
  • Reseptit
  • Ravitsemus
  • Vastuullisuus
  • Yhteydenotto
  • Sivustohaku
  • Lihakoulu
    • Lihakoulun kaikki vinkit
    • Lihan säilytys
    • Työvälineet
      • Veitset
      • Leikkuulaudat
      • Paistinpannut
      • Lämpömittarit
      • Muut työvälineet
  • Reseptit
    • Reseptihaku
    • Vartissa valmista
    • Arkiruoka
    • Hampurilaiset ja hodarit
    • Jauheliharuoat
    • Kastikkeet
    • Kasvisruoka
    • Keitot
    • Leivät
    • Makkararuoat
    • Nakkiruoat
    • Paistit
    • Pataruoat
    • Pastat ja risotot
    • Pekoniruoat
    • Pizzat
    • Piirakat
    • Pihvit ja vartaat
    • Pyörykät
    • Salaatit
    • Texmex
    • Uuniruoat
    • Wokit
  • Sesongit
    • Grillaus
      • Pihvit ja burgerit
      • Makkarat ja vartaat
      • Isot ja luulliset palat
      • Lisukkeet
      • Grillausvinkit
    • Juhlat
    • Sadonkorjuu
    • Isänpäivä
    • Pyhäinpäivä / Halloween
    • Itsenäisyyspäivä
    • Pikkujoulut
    • Joulu
      • Joulukinkun valinta
      • Joulukinkun sulatus
      • Joulukinkun paistaminen
      • Joulukinkun kuorrutus
      • Joulun hävikkivinkit
      • Joulun kysytyimmät kysymykset
    • Uusivuosi
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Äitienpäivä
    • Vappu
    • Juhannus
    • Piknik
  • Tuotteet
    • Tuotehaku
    • Uutuudet
    • Klassikot
      • HK Sininen Lenkki®
      • HK Aitonakki™
      • HK Amerikan Pekoni®
      • HK Herkkumaksamakkara
    • HK Lastut
    • HK Pizzat
    • Porsaanliha
      • Joulukinkut
      • Porsaanpihvit ja -leikkeet
      • Porsaanlihasuikaleet ja -kuutiot
      • Porsaanpaistit ja -fileet
    • Naudanliha
      • Naudanpihvit ja -leikkeet
      • Naudanlihasuikaleet ja -kuutiot
      • Naudanpaistit ja -fileet
    • Jauheliha
      • Naudan jauheliha
      • Porsaan jauheliha
    • Grillimakkarat
    • Nakit
    • Lenkit
    • Pekoni
    • Kokolihaleikkeleet
    • Leikkelemakkarat
    • Maakarit®
    • Meetvurstit
    • Maksamakkarat
    • Hyytelöt ja pateet
    • Kasviproteiini
    • Valmisruoka
      • Välipalat
      • Lisukkeet
      • Valmisateriat
      • Pyörykät ja pihvit
  • Ravitsemus
    • Ravitsemussuositukset
      • Syö itsellesi hyvä olo
      • Ateriarytmi ja ruokahetket
    • Ravintoaineet
      • Proteiini
      • Rasva
      • Hiilihydraatit ja kuitu
      • Suola
      • Suojaravintoaineet
    • Lautasmalli
    • Ruokademokratia
      • Vastuullista ravitsemusta
    • Ruoka ja liikunta
      • Liike vaatii energiaa
      • Säännöllinen treeni vaatii säännöllistä syömistä
      • Proteiini on lihasten rakennusaine
      • Kestävyyttä ja nopeutta hiilihydraateista
      • Voitele keho kuntoon sisäisesti rasvalla
      • Keho kuivuu kuntoillessa
      • Välillä välipalaa
      • Lihas kasvaa levossa
      • Liikkuvan lapsen ravinto-opas
    • Proteiinilaskuri
  • Blogit
  • Vastuullisuus
    • Makusuola
    • HK tuo työtä tuhansille
    • Ruokahävikki
    • Pakkausten kierrätettävyys
    • Suomessa tehtyä ruokaa
    • Eläinten hyvinvointi
      • Sika
      • Nauta
      • Broileri
    • Laatuvastuu
  • Kuluttajapalvelu
    • Reklamaatio
    • Ota yhteyttä
    • Yritysasiakkaat
    • Usein kysytyt kysymykset
  • HK
  • HK Lastut

HK Lastut

Salaattiin, pastaan, pizzoihin tai leivälle. HK Lastut tuovat makua mihin vaan – helposti ja nopeasti.

HK Lastut

HK Lastut tuovat käden käänteessä makua mihin tahansa arjen, ja miksei juhlankin, bravuuriin. Helpota siis arkeasi ja kokeile näitä suomalaisesta lihasta valmistettuja lastuja esimerkiksi salaattiin, pastaan, pizzoihin tai leivälle.

 

Jaa
Tulosta

Tutustu tuotteisiin

HK Lastut Kananpojan filee Ranch

HK Lastut Kananpojan filee Ranch

HK Lastut Porsaan sisäfilee Paahteinen BBQ

HK Lastut Porsaan sisäfilee Paahteinen BBQ

HK Lastut Kananpojan filee Kebab

HK Lastut Kananpojan filee Kebab

Kokeile näitä reseptejä

Sinua saattaisi kiinnostaa

Leikkeleet – illanistujaisten kunkku

Leikkeleet – illanistujaisten kunkku

Leikkele, - ja juustolautanen on mainio tapa tarjota suolaista purtavaa illanistujaisissa niin isommalle väkijoukolle, kuin ihan omalle porukalle perheen kesken vaikkapa leffaillan ohessa. Esivalmistelujakaan ei juurikaan tarvita, ellei halua itse...

Korkea laatu on kokolihaleikkeleiden tunnusmerkki

Korkea laatu on kokolihaleikkeleiden tunnusmerkki

Kokolihaleikkeleiden suosio kasvaa vuosi vuodelta ja suomalaiset suosivat yhä enemmän laadukkaita, premium-tasoisia tuotteita.

Hyvä iltapala, hyvät unet

Hyvä iltapala, hyvät unet

Iltapala on yksi helpoimmin unohtuvista päivän aterioista, ainakin itselläni. Iltapalan skippaamisella on hintansa, sillä ei kulu viikkoakaan, ettenkö heräisi aamuyöstä huutavaan nälkään. Pari kinkkuvoileipääkin ajaa asian, mutta jos haluan panostaa...

Poutine - vähän tuhdimpaa evästä EM-kisakatsomoihin

Poutine - vähän tuhdimpaa evästä EM-kisakatsomoihin

Jalkapallon EM-kisojen puolivälierät pyörähtävät tänään käyntiin, joten on syytä hetkeksi kiinnittää huomio asianmukaisiin kisaeväisiin. Penkkiurheilijan eväät tahtovat usein olla melko ruokaisia, ja ymmärtäähän sen. Onhan samoilla antimilla usein pärjättävä useampikin...

Leikkeleitä ruoanvalmistukseen?

Leikkeleitä ruoanvalmistukseen?

Risoton makua antavina raaka-aineina voi käyttää melkeinpä mitä vain äyriäisistä leikkeleisiin ja herkkutateista mustikoihin.

Tuhdista pastasalaatista vaihtelua

Tuhdista pastasalaatista vaihtelua

Välillä sitä kaipaa vaihtelua. Jopa grilliherkkuihin. Kylmänä syötävä helppo pastasalaatti maistuu kuumana kesäpäivänä.

Helpot herkkupalat vuodenvaihteeseen

Helpot herkkupalat vuodenvaihteeseen

Uusivuosi ja siihen liittyvät juhlinnat ovat pian taas käsillä. Sormin syötävät, pienet ja suolaiset makupalat ovat mitä parhaimpia tarjottavia kyläileville ystäville.

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää

  • Yritys
  • Ammattilaisille
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
Ota yhteyttä
  • Käyttöehdot
  • Verkkoselailun tietosuojaseloste
  • Kuluttajien tietosuojaseloste