InnoKokki 2017

Vuoden innovatiivisin nuori kokki

 1. Kilpailun järjestää HKScan Finland Oy (”HKScan”). Kilpailun yhteistyökumppaneita ovat Innokampus Oy, Kotitalousopettajien liitto ry ja Fiskars Oyj. Tahoihin viitataan yhdessä nimellä ”Järjestäjät”.

 2. Kilpailussa etsitään Vuoden innovatiivisinta nuorta kokkia 2017.

 3. Kilpailu on tarkoitettu suomalaisille oppilaitoksille. Kilpailussa on 2 eri sarjaa: Lempiruoka ja Perinneruoka twistillä.

 4. Kilpailuun osallistutaan ja ilmoittaudutaan ensisijaisesti oppilaitosten kautta. Kilpailuun voidaan osallistua yksilöinä tai tiiminä. Tiimin koko max 4 jäsentä. Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta järjestäjien tai kilpailun yhteistyökumppaneiden palveluksessa olevia henkilöitä.

 5. Kilpailuun osallistutaan jättämällä kilpailutyö verkossa osoitteessa hk.fi/innokokki

 6. Hyväksytty kilpailutyö sisältää:
 1. Yksi henkilö tai tiimi voi osallistua kilpailuun useammalla kilpailutyöllä.

 2. Kilpailun kulku
 1. Finalisteihin otetaan yhteyttä sähköpostilla ja puhelimitse 28.4.2017 mennessä. Mikäli finalisteja ei tavoiteta osallistumisen yhteydessä ilmoitettujen yhteystietojen avulla viikon sisällä, osallistuminen raukeaa. Palkintojen luovutuksesta sovitaan erikseen. Järjestäjä ei vastaa niiden tietojen paikkansapitävyydestä, jotka osallistuja on antanut palkinnon luovuttamista varten. Palkintojen saajat eivät ole velvoitettuja ottamaan palkintoa vastaan.
 1. Kilpailun palkinnot:
 1. Järjestäjät keräävät ja tallentavat kilpailuun osallistuneiden henkilöiden antamat henkilötiedot kilpailun järjestämistä ja mahdollisia muita, näiden sääntöjen kuvaamia tilanteita, varten. Järjestäjät myös mahdollisesti julkaisevat kilpailuun osallistuneiden nimiä, kuvia ja videoita. Osallistumalla kilpailuun osallistujat antavat nimenomaisen suostumuksensa tähän. Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ilman tietonsa jättäneen antamaa lupaa, joka voidaan antaa kilpailusivulla. Alaikäiseltä osallistujalta edellytetään huoltajan antamaa kirjallista suostumusta henkilötietoja koskien.

 2. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät järjestäjille oikeuden julkaista nimensä ja mahdollisen kuvan, videon tai muun kilpailumateriaalin ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Lisäksi palkinnon voittajan nimeä ja kuvaa voidaan käyttää HKScanin mainonnassa ilman erillistä suostumusta ja korvausta.

 3. Kilpailuun osallistuvalla tulee olla tekijänoikeudet lähettämäänsä reseptiin, valokuvaan ja muuhun kilpailumateriaaliin. Lähettämällä reseptin, kuvan, videon ja muun kilpailumateriaalin Järjestäjille luovutetaan niiden käyttöoikeus HKScanille. Lähetetyn materiaalin käyttämisestä ei makseta erillistä palkkiota. HKScan pidättää oikeuden olla julkaisematta kuvia, jotka ovat epäasiallisia tai loukkaavia.

 4. Kilpailuun osallistunut tiimi tai henkilö vastaa siitä, että heillä on oikeus myöntää kilpailun järjestäjille edellä tarkoitetut immateriaali- ja muut oikeudet, ja ettei kilpailuun osallistuva resepti, kuva tai video loukkaa kolmansien tahojen immateriaali- tai muita oikeuksia.

 5. Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys kilpailuun osallistumiselle. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjät pidättävät oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivuilla.

 6. Kilpailun ennenaikainen päättäminen ja sääntöjen muutos.