Joulupöydän parhaat reseptit

Täältä löydät reseptit lukuisten jouluherkkujen valmistukseen – alkupaloista kastikeresepteihin ja kinkkuresepteistä aina lisukkeisiin ja laatikoihin. Tutustu resepteihin ja laadi täydellinen juhlakattaus.

Hollandaisekastike joulukinkulle

Joulukinkun ylimääräisen rasvan voi hyödyntää valmistamalla siitä herkullisen täyteläisen hollandaisen kinkun kaveriksi. Hollandaisekastike on klassikko, jonka valmistuksessa täytyy kuitenkin seurata ohjeita tarkasti.

Katso resepti

Kinkun kastike paistoliemestä

Perinteisen kinkun kastikkeen pohjana toimii kinkun paistoliemi. Lisämakua kastike saa omenasoseesta, kuohukermasta ja sinapista. Helppoa ja herkullista!

Katso resepti

Kirsikkakastike joulukinkulle

Kirsikkainen kastike joulukinkulle valmistuu näppärästi valmista punaviinikastiketta hyödyntäen. Makean kirsikkainen punaviinikastike täydentää tuhdin joulukinkun makumaailmaa

Katso resepti

Omenainen kastike joulukinkulle

Herkullisen omenainen kastike on täydellinen pari joulukinkulle! Valmiin demi-glace -kastikepohjan hyödyntäminen kinkun kastikkeen valmistuksessa on herkullinen tapa oikaista hieman.

Katso resepti

Tomi Björckin joulutervehdys - Pippurinen sinappikastike

Valmista keittiömestari Tomi Björckin ohjeella helppo ja herkullinen sinappikastike, joka sopii erityisesti kaloille ja kinkulle. Pippurinen sinappikastike on Tomi Björckin versio klassisesta hovimestarinkastikkeesta.

Katso resepti

Tähtianiskastike joulukinkulle

Joulupöydän herkkujen ei aina tarvitse olla niitä samoja, perinteisiä klassikkoja, vaan välillä voi vähän irrotella esimerkiksi kastikkeen valmistuksessa. Tähtianis ja inkivääri antavat tälle kinkun kastikkeelle hieman eksoottisemman twistin.

Katso resepti
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.