Säännöt

Arvonnan järjestää HKScan Finland Oy (PL 50, 20521 Turku), jäljempänä ”Järjestäjä”. Arvontaan voivat osallistua 30.4.2014–31.7.2014 välisenä aikana kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvonnan Järjestäjän ja sellaisten yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan järjestelyihin, eivät ole oikeutettuja palkintoon. Arvontaan voi osallistua vain internetissä osoitteessa www.hookoo.fi/kilpailu.

Voittajat arvotaan 13.8.2014 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan palkintoina 2 kpl Weberin grillaussettejä, 10 Tomi Björckin ”Huippukokin kotiruokaa”-kirjaa sekä 20 kpl ruusupuu-grillipihtejä. Palkintoa ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

Järjestäjä sitoutuu arvonnan järjestäjänä maksamaan lakisääteisen arpajaisveron sekä palkintoina olevien tuotteiden toimituskulut. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluessa arvonnasta osallistumisen yhteydessä annettujen yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajien nimet ilman erillistä suostumusta tai korvausta ellei voittaja tätä erikseen kiellä. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan Järjestäjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin eikä vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamista muutoksista.

Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän ja kampanjan yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamansa palkinto korvaavaan palkintoon. Järjestäjä ei vastaa palvelussa olevasta virheestä. Järjestäjä ei siten esimerkiksi vastaa siitä, että henkilöiden, tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien virheiden tai toimimattomuuden takia tieto arpajaisiin osallistumisesta ei päädy Järjestäjälle asti. Arpajaisiin osallistuneella ei ole myöskään oikeutta palkintoon siinä tilanteessa, jos voittajan valinta on perustunut Järjestäjän tai kolmannen osapuolen tekemään virheeseen, eli esimerkiksi seurausta henkilöiden, tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien virheistä tai toimimattomuudesta.

« Takaisin

 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.