Suomalaisessa ruoassa on kodin tunnelma

Kun maailmalla asuu pidempään, Suomesta kaipaa usein tuttuja ja yksinkertaisia asioita: kuten ruokaa. Kukapa ei olisi vienyt tuliaisiksi maailmalla asuvalle suomalaiselle jotakin hyvin perisuomalaista kuten ruisleipää, salmiakkia – tai HK Aitonakkeja. Jaakko Impiö on nuori suomalainen kokkilupaus, joka työskentelee Mentonissa maailman parhaaksi valitussa ravintolassa. Etelä-Ranskalaisen ruokakulttuurin kehdossa on helppo havainnoida eri maiden keittiöiden eroja – ja hyviä puolia. Suomalaisessa ruoassa on kodin tunnelma, joka syntyy suomalaisista klassikoista. Katso Jaakon nakkikeitto-resepti alta.

Valitse suosikkiklassikkosi ja lue lisää:

 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.