HK Aitonakki™

Vantaan Pakkalassa käsityönä ja ammattitaidolla valmistettu napsahtava nakki.

HK Aitonakki™

Vuotta 1962 pidetään ikonisten luonnonsuolikuoreen valmistettujen HK Aitonakkien syntymävuotena. Aikaisemmin vain palvelutiskeissä myynnissä olleita HK-nakkeja sai ostaa ensimmäistä kertaa valmiiksi pakattuina, kun Helsingin Kauppiaiden nakkipussit ilmestyivät kauppoihin. Vapun herkkupöytiin nakit ovat kuuluneet jo vuosikymmeniä.

Vuonna 1996 nämä suomalaisesta lihasta valmistetut napsahtavat herkut nimettiin HK Aitonakiksi. Nakkien valmistamisessa on aina panostettu korkeaan laatuun, ne valmistetaan suomalaisesta lihasta Vantaan Pakkalassa. Aitonakin tärkein ominaisuus maun ohella on sen kuuluisa napsahdus, jonka takaa lihaisa resepti, luonnonkuori sekä huolellinen savustus ja kypsytys.

Tiesitkö, että vappuna syödään 25 miljoonaa nakkia?

Maistuvat Aitonakki reseptit arkeen ja juhlaan

Katso muut klassikot

HK Sininen Lenkki®

Vantaan Pakkalassa valmistettu suomalaisen ruoan maistuva legenda.

Tutustu

HK Herkkumaksamakkara

Se aito ja oikea maksamakkara — koko perheen kestosuosikki.

Tutustu

HK Amerikan Pekoni®

Suomalaisesta porsaan kyljestä intohimolla ja ammattitaidolla valmistettu klassikkoherkku — jo yli 40 vuoden ajan.

Tutustu

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää