HK Aitonakki™
Vantaan Pakkalassa käsityönä ja ammattitaidolla valmistettu napsahtava nakki.
Vuotta 1962 pidetään ikonisten luonnonsuolikuoreen valmistettujen HK Aitonakkien syntymävuotena. Aikaisemmin vain palvelutiskeissä myynnissä olleita HK-nakkeja sai ostaa ensimmäistä kertaa valmiiksi pakattuina, kun Helsingin Kauppiaiden nakkipussit ilmestyivät kauppoihin. Vapun herkkupöytiin nakit ovat kuuluneet jo vuosikymmeniä.
Vuonna 1996 nämä suomalaisesta lihasta valmistetut napsahtavat herkut nimettiin HK Aitonakiksi. Nakkien valmistamisessa on aina panostettu korkeaan laatuun, ne valmistetaan suomalaisesta lihasta Vantaan Pakkalassa. Aitonakin tärkein ominaisuus maun ohella on sen kuuluisa napsahdus, jonka takaa lihaisa resepti, luonnonkuori sekä huolellinen savustus ja kypsytys.
Tiesitkö, että vappuna syödään 25 miljoonaa nakkia?