• Lihakoulu
  • Tuotehaku
  • Reseptihaku
  • Ravitsemus
  • Vastuullisuus
  • Kuluttajapalvelu
  • Sivustohaku
  • Lihakoulu
    • Lihakoulun kaikki vinkit
    • Lihan säilytys
    • Työvälineet
      • Veitset
      • Leikkuulaudat
      • Paistinpannut
      • Lämpömittarit
      • Muut työvälineet
  • Reseptit
    • Reseptihaku
    • Arkiruoka
    • Uuniruoat
    • Wokit
    • Texmex
    • Salaatit
    • Pyörykät
    • Pizzat
    • Pataruoat
    • Piirakat
    • Pihvit ja vartaat
    • Pastat ja risotot
    • Paistit
    • Leivät
    • Keitot
    • Kastikkeet
    • Hampurilaiset ja hodarit
    • Kasvisruoka
  • Sesongit
    • Grillaus
      • Pihvit ja burgerit
      • Makkarat ja vartaat
      • Isot ja luulliset palat
      • Lisukkeet
      • Grillausvinkit
    • Juhlat
    • Sadonkorjuu
    • Isänpäivä
    • Pyhäinpäivä / Halloween
    • Itsenäisyyspäivä
    • Pikkujoulut
    • Joulu
      • Joulukinkun valinta
      • Joulukinkun sulatus
      • Joulukinkun paistaminen
      • Joulukinkun kuorrutus
      • Joulun hävikkivinkit
      • Joulun kysytyimmät kysymykset
    • Uusivuosi
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Äitienpäivä
    • Vappu
    • Juhannus
    • Piknik
  • Tuotteet
    • Tuotehaku
    • Uutuudet
    • Porsaanliha
      • Joulukinkut
      • Porsaanpihvit ja -leikkeet
      • Porsaanlihasuikaleet ja -kuutiot
      • Porsaanpaistit ja -fileet
    • Naudanliha
      • Naudanpihvit ja -leikkeet
      • Naudanlihasuikaleet ja -kuutiot
      • Naudanpaistit ja -fileet
    • Jauheliha
      • Naudan jauheliha
      • Porsaan jauheliha
    • Grillimakkarat
    • Nakit
    • Lenkit
    • Pekoni
    • Kokolihaleikkeleet
    • Leikkelemakkarat
    • Meetvurstit
    • Maksamakkarat
    • Hyytelöt ja pateet
    • Kasviproteiini
    • Valmisruoka
  • Klassikot
    • HK Sininen Lenkki®
      • Pyöräytä Lenkkiä -peli
      • Sininen Lenkki 60 vuotta
      • Sinisen Lenkin historia
    • HK Aitonakki™
    • HK Amerikan Pekoni®
      • Pekonivinkit
    • HK Herkkumaksamakkara
  • HK Lastut
  • HK Pizzat
  • Maakarit®
  • Popsi®
  • HK Täytetyt leikkeet
  • Leipäbaari®
    • Kape Aihisen leipäbaari
  • Ravitsemus
    • Ravitsemussuositukset
      • Syö itsellesi hyvä olo
      • Ateriarytmi ja ruokahetket
    • Ravintoaineet
      • Proteiini
      • Rasva
      • Hiilihydraatit ja kuitu
      • Suola
      • Suojaravintoaineet
    • Lautasmalli
    • Ruokademokratia
      • Vastuullista ravitsemusta
    • Ruoka ja liikunta
      • Liike vaatii energiaa
      • Säännöllinen treeni vaatii säännöllistä syömistä
      • Proteiini on lihasten rakennusaine
      • Kestävyyttä ja nopeutta hiilihydraateista
      • Voitele keho kuntoon sisäisesti rasvalla
      • Keho kuivuu kuntoillessa
      • Välillä välipalaa
      • Lihas kasvaa levossa
      • Liikkuvan lapsen ravinto-opas
    • Proteiinilaskuri
  • Blogit
    • Lihakoulun blogi
    • Ravitsemusblogi
    • Grillaus blogit
    • Miehemme makumaailmalla
    • Pontta porsaanlihalle
  • Vastuullisuus
    • Ruokahävikki
    • Pakkausten kierrätettävyys
    • Suomessa tehtyä ruokaa
    • Eläinten hyvinvointi
    • Laatuvastuu
  • Kuluttajapalvelu
    • Reklamaatio
    • Ota yhteyttä
    • Yritysasiakkaat
    • Usein kysytyt kysymykset
  • HK
  • Klassikot
  • HK Aitonakki™
  • Klassikot
  • HK Herkkumaksamakkara
  • HK Amerikan Pekoni®
    • Pekonivinkit
  • HK Aitonakki™
  • HK Sininen Lenkki®
    • Pyöräytä Lenkkiä -peli
    • Sininen Lenkki 60 vuotta
    • Sinisen Lenkin historia

HK Aitonakki™

Vantaan Pakkalassa käsityönä ja ammattitaidolla valmistettu napsahtava nakki.

HK Aitonakki™

Vuotta 1962 pidetään ikonisten luonnonsuolikuoreen valmistettujen HK Aitonakkien syntymävuotena. Aikaisemmin vain palvelutiskeissä myynnissä olleita HK-nakkeja sai ostaa ensimmäistä kertaa valmiiksi pakattuina, kun Helsingin Kauppiaiden nakkipussit ilmestyivät kauppoihin. Vapun herkkupöytiin nakit ovat kuuluneet jo vuosikymmeniä.

Vuonna 1996 nämä suomalaisesta lihasta valmistetut napsahtavat herkut nimettiin HK Aitonakiksi. Nakkien valmistamisessa on aina panostettu korkeaan laatuun, ne valmistetaan suomalaisesta lihasta Vantaan Pakkalassa. Aitonakin tärkein ominaisuus maun ohella on sen kuuluisa napsahdus, jonka takaa lihaisa resepti, luonnonkuori sekä huolellinen savustus ja kypsytys.

Tiesitkö, että vappuna syödään 25 miljoonaa nakkia?

Jaa
Tulosta

Maistuvat Aitonakki reseptit arkeen ja juhlaan

Napsahtavat HK Aitonakki™ -tuotteet

HK Aitonakki™ Amerikan Pekoni®

HK Aitonakki™ Amerikan Pekoni®

HK Aitonakki™ Tuhti sawu

HK Aitonakki™ Tuhti sawu

HK Aitonakki ™ Perinteinen

HK Aitonakki ™ Perinteinen

Etsi tuotteita

Katso muut klassikot

HK Sininen Lenkki®

Vantaan Pakkalassa valmistettu suomalaisen ruoan maistuva legenda.

Tutustu

HK Herkkumaksamakkara

Se aito ja oikea maksamakkara — koko perheen kestosuosikki.

Tutustu

HK Amerikan Pekoni®

Suomalaisesta porsaan kyljestä intohimolla ja ammattitaidolla valmistettu klassikkoherkku — jo yli 40 vuoden ajan.

Tutustu

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää

  • Yritys
  • Ammattilaisille
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
Ota yhteyttä
  • Käyttöehdot
  • Verkkoselailun tietosuojaseloste
  • Kuluttajien tietosuojaseloste