Parhaat pekonivinkit ja hitunen pekonin historiaa
Täältä löydät kattavan vinkkipaketin pekonin monipuoliseen käyttöön. Osa niistä voi olla tuttuja, osa uusia ja yllättäviäkin – mutta herkullisia ne ovat kaikki.
Pekonin voi valmistaa pannulla, uunissa, grillissä tai mikrossa. Pekoni on oiva raaka-aine myös monien ruokien maustajana ja mehevöittäjänä. Syntyypä pekonista myös helposti makea ja suolaisen syntinen liitto Candy bacon eli karamellisoitu pekoni tai se maustaa popcornit syntisen hyviksi. Pekoni mehevöittää ja maustaa myös leivonnaiset - kokeile rohkeasti.
Älä siis jatkossa heitä pekonin paistorasvaa pois. Muista, että rasvan voi pakastaa ja käyttää myöhemminkin! Jääkaapissakin pekonin rasva säilyy ainakin viikon verran oikein hyvin.