Kapen leffaillan Leipäbaari

Onko viikonlopun ohjelmassa rento leffailta perheen tai ystävien seurassa? Sopivan elokuvan valintaan voi nyt panostaa oikein kunnolla, sillä ruokapuoli on helposti hoidettu Kapen herkullisilla leffaillan Leipäbaari-kattauksilla! Kata täytteet ja leivät pöytään ja anna jokaisen koota leffapurtavat juuri sopivan runsaiksi ja omaan makuun sopiviksi.

Kapen leffaillan broilerin paahtofilee bagelit

4 annosta   15  min

Miten olisi leffailta perheen tai ystävien kesken? Kata esiin herkullisten broilerin paahtofileebageleiden ainekset ja anna jokaisen täyttää bagelinsa juuri omaan makuun sopivaksi. Kape vinkkaa, että tuorejuustoon saa raikkaan ja herkullisen maun, kun pilkkoo sekaan vähän tuoretta basilikaa.

Kapen leffaillan pastrami toast Reubenit

4 annosta   15  min

Edessä mukava ilta perheen tai ystävien kanssa rennosti oleillen? Nappaa tästä illan tarjoiluksi Kapen versio klassisesta Reuben toastista. Tarpeet vain kauniisti esiin pöydän päähän, leipäparila tai pannu kuumaksi ja yhdessä leipiä kasaamaan. Kapen Ketsunaisse kruunaa maun. Jos suolakurkut ja hapankaali eivät ole kaikkien makuun, voit kattaa tarjolle myös minikokoisia viipaloituja tomaatteja ja paprikoita sekä kurkkusiivuja.

 

Lisää juhlavia reseptejä