Tervetuloa lihakouluun

HK:n Lihakoulu tarjoaa kattavan tietopaketin lihan oikeaoppisesta käsittelystä ja matkasta kaupan hyllyltä pannulle asti. Löydät myös uusimpia trendejä ja sesonginmukaisia vinkkejä ruoanlaittoon, unohtamatta perusasioita. Miten naudanfileen saa kalvottomaksi, millaisia välineitä keittiössä olisi hyvä olla tai mitä eroa on suoralla ja epäsuoralla grillaamisella - kaikki tämä selviää Lihakoulussa. Toivottavasti viihdyt sisältöjemme parissa. Mikäli jokin asia jää askarruttamaan, niin laita meille viesti sivuston kautta tai somekanavissa.

MainImage

Lihan käsittelyvinkit

Valitse eläin

Mehukkaat burgerit

Hurmaannu resepteistä ja vie burgerisi uudelle tasolle

Hae reseptejä

Sinä inspiroit meitä tekemään paremmin, siksi teimme tällaiset

Helpon arjen paremmat ratkaisut

Tutustu innovaatioomme

Sinua saattaisi kiinnostaa

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää