
Keskiössä maku ja maustaminen
Tiesitkö, että maku kytkeytyy usein muistoihin ja tunteisiin? Tuoksu ja maku voivat kuljettaa hetkessä lapsuuden kesään tai muistuttaa juhlallisista hetkistä perheen tai ystävien seurassa.
HK:n Lihakoulu tarjoaa kattavan tietopaketin lihan oikeaoppisesta käsittelystä ja matkasta kaupan hyllyltä pannulle asti. Löydät myös uusimpia trendejä ja sesonginmukaisia vinkkejä ruoanlaittoon, unohtamatta perusasioita. Miten naudanfileen saa kalvottomaksi, millaisia välineitä keittiössä olisi hyvä olla tai mitä eroa on suoralla ja epäsuoralla grillaamisella - kaikki tämä selviää Lihakoulussa. Toivottavasti viihdyt sisältöjemme parissa. Mikäli jokin asia jää askarruttamaan, niin laita meille viesti sivuston kautta tai somekanavissa.