Tervetuloa lihakouluun
HK:n Lihakoulu tarjoaa kattavan tietopaketin lihan
oikeaoppisesta valmistamisesta sekä uusimpia trendejä
ja sesonginmukaisia vinkkejä liharuoanlaittoon.
Lihan valmistaminen ja säilytys
HK.fi
Lihakoulu
HK:n Lihakoulu tarjoaa kattavan tietopaketin lihan
oikeaoppisesta valmistamisesta sekä uusimpia trendejä
ja sesonginmukaisia vinkkejä liharuoanlaittoon.
Lihan valmistaminen ja säilytys
Jokaiselle suomalaiselle tuttu uunimakkara on retroherkku, joka valmistuu käden käänteessä. Onko parempaa tapaa päättää lauantaisauna, kuin nauttia tätä herkkua maukkaan sinapin kera?
Perinteinen jauheliha-perunasoselaatikko on herkullinen ja helppo valmistaa!
Suurempi määrä pekonia kannattaa paistaa pannun sijaan uunissa. Näin vältyt hellan ääressä seisoskelulta ja käryäkin syntyy vähemmän.