Tervetuloa lihakouluun
HK:n Lihakoulu tarjoaa kattavan tietopaketin lihan
oikeaoppisesta valmistamisesta sekä uusimpia trendejä
ja sesonginmukaisia vinkkejä liharuoanlaittoon.
Lihan valmistaminen ja säilytys
HK.fi
Lihakoulu
HK:n Lihakoulu tarjoaa kattavan tietopaketin lihan
oikeaoppisesta valmistamisesta sekä uusimpia trendejä
ja sesonginmukaisia vinkkejä liharuoanlaittoon.
Lihan valmistaminen ja säilytys
Rosvopaistin valmistuksessa kuluu reippaasti aikaa, mutta lopputulos ja itse kokemus ovat varmasti kaiken sen ajan ja vaivan arvoisia!
Pastasalaatti on helppo valmistaa ja siinä voi hyvin hyödyntää edellisen päivän aterioilta jääneitä aineksia. Salaatin valmistaminen käy käden käänteessä, mutta sen on hyvä antaa maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia ennen tarjoilua.
Jokaiselle suomalaiselle tuttu uunimakkara on retroherkku, joka valmistuu käden käänteessä. Onko parempaa tapaa päättää lauantaisauna, kuin nauttia tätä herkkua maukkaan sinapin kera?