Tervetuloa lihakouluun
HK:n Lihakoulu tarjoaa kattavan tietopaketin lihan
oikeaoppisesta valmistamisesta sekä uusimpia trendejä
ja sesonginmukaisia vinkkejä liharuoanlaittoon.
Lihan valmistaminen ja säilytys
HK.fi
Lihakoulu
HK:n Lihakoulu tarjoaa kattavan tietopaketin lihan
oikeaoppisesta valmistamisesta sekä uusimpia trendejä
ja sesonginmukaisia vinkkejä liharuoanlaittoon.
Lihan valmistaminen ja säilytys
Perinteisen kinkun kastikkeen pohjana toimii kinkun paistoliemi. Lisämakua kastike saa omenasoseesta, kuohukermasta ja sinapista. Helppoa ja herkullista!
Perinteinen joulukinkku on monelle ehdottomasti se joulupöydän tärkein herkku. Kinkku paistetaan hitaasti matalassa lämmössä ja kuorrutetaan sinapilla ja korppujauholla.
Tuleeko joulukinkku jo korvista? Alkaako jouluruoka ahdistamaan? Ei hätää. Tässä kuulkaas on aivan ultimaattisen mahtava resepti joulukinkun rippeille. Joulukinkun lopusta nimittäin valmistuu supermaukas karamellipossu käden käänteessä. Olemmepa kuulleet, että tämän reseptin innoittamana ostetaan isompi kinkku, että tälle herkulle jää varmasti raaka-ainetta.