Viljaporsaan spare ribs kamadogrillissä 3-2-1 menetelmällä

3-2-1 menetelmä kuulostaa monimutkaiselta, mutta sitä se ei ole. Nappaa videolta talteen vinkki tästä menetelmästä sekä butchers paperin käytöstä.

1. vaihe

Mausta ribsit molemmin puolin huolellisesti rub-mausteseoksella.

2. vaihe

Laita ribsit kamadogrilliin ribs-telineeseen, jotta lämpö ja savu pääsee kiertämään vapaasti.

3. vaihe

Kypsennä kolme tuntia miedolla lämmöllä noin 130 asteessa. Ruiskuta ribsien pintaan omenaviinietikka 30 minuutin välein.

4. vaihe

Nosta ribsit grillistä, sivele barbeque-kastikkeella ja kääri butchers-paperiin.

5. vaihe

Nosta ribsit takaisin grilliin ja nosta lämpötila 120 asteeseen. Jatka kypsentämistä kaksi tuntia.

6. vaihe

Poista paperit ja sivele pintaa lisää barbeque-kastiketta ja kypsennä vielä tunti.

Leikkaa luiden välistä annospaloiksi.

 

Inspiroidu resepteistä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää