Viljaporsaan spare ribs kamadogrillissä 3-2-1 menetelmällä
3-2-1 menetelmä kuulostaa monimutkaiselta, mutta sitä se ei ole. Nappaa videolta talteen vinkki tästä menetelmästä sekä butchers paperin käytöstä.
1. vaihe
Mausta ribsit molemmin puolin huolellisesti rub-mausteseoksella.
2. vaihe
Laita ribsit kamadogrilliin ribs-telineeseen, jotta lämpö ja savu pääsee kiertämään vapaasti.
3. vaihe
Kypsennä kolme tuntia miedolla lämmöllä noin 130 asteessa. Ruiskuta ribsien pintaan omenaviinietikka 30 minuutin välein.
4. vaihe
Nosta ribsit grillistä, sivele barbeque-kastikkeella ja kääri butchers-paperiin.
5. vaihe
Nosta ribsit takaisin grilliin ja nosta lämpötila 120 asteeseen. Jatka kypsentämistä kaksi tuntia.
6. vaihe
Poista paperit ja sivele pintaa lisää barbeque-kastiketta ja kypsennä vielä tunti.
Leikkaa luiden välistä annospaloiksi.