Kasslerlankun grillaaminen pallogrillissä

Kasslerlankku kypsyy meheväksi pallogrillissä näillä vinkeillä. Pallogrillillä grillaaminen on helppoa kun tietää mitä tekee.

1. vaihe

Pyöräytä kasslerlankku ohuelti rypsiöljyssä ja aseta lankku grilliin suoralle lämmölle hiilien ylle.

2. vaihe

Grillaa lankku suoralla lämmöllä molemmin puolin kauniin väriseksi.

3. vaihe

Siirrä kasslerlankku epäsuoralle lämmölle ja jatka kypsentämistä noin 30 minuuttia, kunnes liha on veitsellä kokeiltaessa murean kypsää.

4. vaihe

Säädä ilmanottoaukot sellaiseen asentoon, että grillin lämpötila pysyy noin 120 asteessa.

5. vaihe

Voit halutessasi heittää hiilille pari savustuspalikkaa aromia tuomaan.

6. vaihe

Anna lihan vetäytyä grillaamisen jälkeen noin 10 minuuttia ennen viipaloimista ja tarjoilua.

 

Inspiroidu resepteistä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää