Kasslerlankun grillaaminen pallogrillissä
Kasslerlankku kypsyy meheväksi pallogrillissä näillä vinkeillä. Pallogrillillä grillaaminen on helppoa kun tietää mitä tekee.
1. vaihe
Pyöräytä kasslerlankku ohuelti rypsiöljyssä ja aseta lankku grilliin suoralle lämmölle hiilien ylle.
2. vaihe
Grillaa lankku suoralla lämmöllä molemmin puolin kauniin väriseksi.
3. vaihe
Siirrä kasslerlankku epäsuoralle lämmölle ja jatka kypsentämistä noin 30 minuuttia, kunnes liha on veitsellä kokeiltaessa murean kypsää.
4. vaihe
Säädä ilmanottoaukot sellaiseen asentoon, että grillin lämpötila pysyy noin 120 asteessa.
5. vaihe
Voit halutessasi heittää hiilille pari savustuspalikkaa aromia tuomaan.
6. vaihe
Anna lihan vetäytyä grillaamisen jälkeen noin 10 minuuttia ennen viipaloimista ja tarjoilua.