Arkiruokaa kevyesti ja nopeasti

Jotain pitäisi taas keksiä ruuaksi. Mielellään jotain helppoa ja nopeaa. Maukastakin pitäisi olla, eikä tietenkään mitään kovin epäterveellistä. Kuulostaako yhtään tutulta? Kokeile herkullista Penne alla Caprese -pastaa, joka valmistuu nopeasti ja maistuu varmasti!

Arkiruoan tulee olla yksinkertaista ja konstailematonta, mutta huonoa sen ei tarvitse koskaan olla. Yksinkertaisilla ja vähillä raaka-aineilla voi helposti saada aikaan hyvän makuista ja näköistä ruokaa, kunhan on hyvät ohjeet.

Jauheliharuuat kuuluvat monen suomalaisen arkisuosikeihin, mutta vaihtelua ja pientä ekstraa saat käyttämällä maustettuja fileesuikaleita. Rypsiporsas® fileesuikaleet ovat ohuita ja mureita, ja ne kypsyvät kuumalla pannulla nopeammin kuin jauheliha. Tämän pastaruuan valmistamiseen kuluu aikaa noin 15 minuuttia, ja taas kerran on nälkä karkotettu pitkäksi aikaa.

Penne alla Caprese

Arvostele resepti
10 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Penne alla Caprese
  • 1 pkt
  • 1 rkl öljyä
  • 1 kpl sipulia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä ohuina lastuina
  • 1 dl vettä
  • 2 kpl tomaattia
  • 1 pkt pieniä mozzarellapalloja
  • 1 ruukku basilikaa hienonnettuna
  • 400 g pennepastaa
  • 0.5 tl merisuolaa
Penne alla Caprese

Valmistusohje

Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike.

Ruskista fileesuikaleet nopeasti kuumalla pannulla öljyn kera. Lisää joukkoon sipulikuutiot ja valkosipulilastut ja anna niiden pehmetä hiukan. Siirrä suikaleet ja sipulit pois pannulta ja lisää vesi kuumalle pannulle. Anna veden haihtua noin puoleen ja pyörittele samalla hyvät maut irti pannun pohjalta. Kaada vesi lihojen päälle.

Poista tomaattien sisus ja leikkaa malto-osa suikaleiksi. Sekoita lihat liemineen ja pasta kuumalla pannulla tai kattilassa ja anna nesteen imeytyä pastaan. Lisää lopuksi tomaattisuikaleet, mozzarellat ja basilika. Tarkista vielä suolan määrä ja nauti!

Käsittelethän lihaa oikein

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.