Suoraan grilliin
1. Grillaa Flatbonet suoralla lämmöllä. Hiilloksen ei tarvitse olla ihan kuumimmillaan tai kaasuliekin täysillä, sillä Flatbonet viihtyvät grillissä 10-15 minuuttia. Muista käännellä välillä.
2. Nostele Flatbonet lautaselle ja anna niiden hengähtää viitisen minuuttia. Flatbonet on hyvä nauttia hieman jäähtyneinä, sillä ne kuuluu syödä sormin! Haarukkaa tarvitaan ainoastaan lisukkeena nautittaville Gremolata-perunoille.
Haudutellen ja kastikkeen kera
Voit myös hauduttaa Flatbonet ensin kypsiksi ja viimeistellä ne nopeasti kuumassa grillissä.
1. Siirrä Flatbonet uunivuokaan ja lisää vuoan pohjalle 1 dl vettä.
2. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä 150-asteisessa uunissa tunnin verran.
3. Nostele Flatbonet lautaselle ja kaada vuoan pohjalla oleva liemi kattilaan.
4. Kiehauta liemi ja lisää joukkoon 3 rkl voita.
5. Pyöräytä kastike sauvasekoittimella tasaiseksi.
6. Viimeistele flatbonet kuumassa grillissä rapeiksi ja dippaile kastikkeeseen. Hot hot HOT!