Lettujen täytteen ei tarvitse olla mitään vaikeaa tai vaivalloista, vaan siinäkin kannattaa hyödyntää edellispäivien tähteitä. Esimerkiksi jauhelihakastikkeet, kypsennetyt kasvikset, aamiaispekonit, juustonkannikat ja jopa keitetyt kananmunat sopivat hyvin lisättäväksi täytteen joukkoon. Täytteessä saa olla reilusti makua, sillä kyllähän vastapaistetuissakin letuissa varsinainen juttu on siinä, mitä niiden päälle laitetaan.
Jos lähikauppasi kauppias on valpas ja ajan hermolla, hänenkin valikoimiinsa ilmestyy pian HK PoPo® porsas-porkkana jauhis. Niin siis mikä?? PoPo® on ihan tavallista possun jauhelihaa, johon on sekoitettu 25 % porkkanaa. Lisätty porkkana ei ainoastaan säästä kotikokkia kuorimiselta, raastamiselta ja kuorimishävikiltä, vaan se pitää muuten vähärasvaisen possun jauhelihan mehevänä kypsennettäessä ja antaa siihen reilusti lisää makua. PoPo® sopii siis myös täytettyihin kreppeihin kuin hullu puuroon!
Kreppien gratinointi kuumassa uunissa saa aikaan viimeisen silauksen, joka on ainakin omasta mielestäni tämän ruoan tärkeimpiä juttuja. Kyllähän se pinnassa oleva juustopitsikin maistuu hyvältä, mutta rapeat, jopa hieman kuivahtaneet rullien päädyt yhdistettynä mehevään täytteeseen tekevät tästä herkusta täydellisen!