Marinointi

Oleellinen osa grillaamista on grillilihojen marinointi. Erilaisia marinadireseptejä on lukuisia, mutta tietyt perusasiat ovat tärkeitä kaikessa marinoinnissa. Tomi Björck kertoo videolla, kuinka Rypsiporsaan kassler marinoidaan helpolla ja herkullisella Bulgogi-marinadilla.

Korealaisen Bulgogi-marinadin valmistamisen yhteydessä Tomi kertoo marinoinnin saloista muutenkin ja vinkkaa, millaisista ainesosista syntyvät parhaat marinadit.

Tomi Björckin possubulgogi

Arvostele resepti
19 arvostelua
5-6 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Tomi Björckin  possubulgogi
  • 2 pkt
  • 1 tl suolaa

Kastike

  • 0.5 dl soijaa vähäsuolaista
  • 0.5 dl sokeria
  • 1 dl miriniä
  • 5 rkl inkivääriä hienonnettuna
  • 5 rkl valkosipulia hienonnettuna
  • 1 rkl kevätsipulia silputtuna
  • 2 rkl seesaminsiemeniä paahdettuna
Tomi Björckin  possubulgogi

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista.

Tee kastike kiehauttamalla ensin soija, sokeri ja mirin. Lisää inkivääri- ja valkosipulisilppu, kiehauta uudelleen. Lisää kevätsipuli ja seesaminsiemenet.

Grillaa tai paista pihvit öljyssä, mausta suolalla. Lusikoi kastike pihvien päälle ja tarjoile haluamiesi lisukkeiden kera.

Katso parhaat vinkit grillaukseen grillausoppaastamme!

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.