Marinointi

Oleellinen osa grillaamista on grillilihojen marinointi. Erilaisia marinadireseptejä on lukuisia, mutta tietyt perusasiat ovat tärkeitä kaikessa marinoinnissa. Tomi Björck kertoo videolla, kuinka Rypsiporsaan kassler marinoidaan helpolla ja herkullisella Bulgogi-marinadilla.

Korealaisen Bulgogi-marinadin valmistamisen yhteydessä Tomi kertoo marinoinnin saloista muutenkin ja vinkkaa, millaisista ainesosista syntyvät parhaat marinadit.

Tomi Björckin possubulgogi

Arvostele resepti
36 arvostelua
6 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Tomi Björckin possubulgogi

1 pkt HK Rypsiporsas® RUB-Fileepihvi USA 415g


Kastike

  • 1/2 dl vähäsuolaista 
  • soijakastiketta 
  • 1/2 dl sokeria 
  • 1 dl miriniä 
  • 5 rkl inkivääriä hienonnettuna 
  • 5 rkl valkosipulia hienonnettuna 
  • 1 rkl kevätsipulia silputtuna 
  • 2 rkl seesaminsiemeniä paahdettuna
Tomi Björckin possubulgogi

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista.

Tee kastike kiehauttamalla ensin soija, sokeri ja mirin. Lisää inkivääri- ja valkosipulisilppu, kiehauta uudelleen. Lisää kevätsipuli ja seesaminsiemenet.

Grillaa tai paista pihvit öljyssä, mausta suolalla. Lusikoi kastike pihvien päälle ja tarjoile haluamiesi lisukkeiden kera.

 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.