Ready to fry - Maailman maut keittiöösi

Karamellipossun juuret lienevät jossain todella kaukana aasialaisessa ruokahistoriassa, eikä alkuperäisellä luultavasti ole mitään tekemistä nykyisin tunnetun sukulaisensa kanssa. Tämä ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että ruokalaji on oikein herkkujen herkku. Karamellipossun valmistus on työlään ruokalajin maineessa, mutta tähänkin asiaan ollaan nyt saatu korjaus.
Suomessa karamellipossun on tehnyt tunnetuksi näilläkin sivuilla aikoinaan seikkaillut ravintoloitsija Tomi Björck. Herrahan toi annoksen kaikkien huulille vuonna 2009 avatessaan Ravintola Farangin, eikä annoksen loisto ole himmentynyt sen jälkeen. Päinvastoin. Pikkuhiljaa annosta alettiin valmistamaan kotikeittiöissä ja trendi ilmiö oli valmis.
Ruokalajin ongelma piilee kuitenkin siinä, että se on melko lailla aikaa vievä ja työläs. Tai no sehän ei itsessään ole ongelma, vaan lähinnä löytää sille aikaa ja viitseliäisyyttä. Jotta kiireinenkin kokkaaja ja muut arjen sankarit pääsisivät nauttimaan noista suloisista mauista, olemme tuoneet kauppojen hyllyille nopean helpotuksen. HK Ready to fry -sarjaan on nimittäin saapunut uusi tulokas Karamellipossu, jonka ydinajatus piilee maailman mauissa ja nopeudessa. Kuten nimikin sen sanoo, karamellipossu on makean suolainen makupommi, joka on viimeistelty aasialaisilla mausteilla ja kookoksella.
Kuten aiemmissakin Ready to fry -sarjan tuotteissa, Karamellipossussakin mukana tulee näppärä maustepussi, joka lisätään nopeasti paistettuihin Rypsiporsas® -fileesuikaleisiin valmistuksen loppuvaiheessa. Lisukkeena toimii mainiosti vaikkapa basmatiriisi tai nuudelit. Koristeeksi päälle muutama korianterin lehti eikä muuta tarvita.
Eikä kannata unohtaa toistakaan Ready to fry -tuotetta; Korean Bulgogia. Kuten sanottu, valmistus ja idea kaikissa sarjan tuotteissa on sama – suikaleisiin nopea paistopinta, mausteet sekaan ja haarukka kohti suuta. Kun maku on mukana pakkauksessa, ei kokkaajan tarvitse kuin valmistaa tilanteeseen sopiva lisuke ja kas näin; täydellinen ateria on valmis.