Runebergin Sininen

Jos perinteinen makea Runebergintorttu ei ole mieleen, kokeile valmistaa siitä vähän toisenlainen versio HK Sinisestä. Kuori Sininen ja leikkaa se sopivan mittaisiin pätkiin. Kuumenna pätkät 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia ja anna makkaroiden hieman jäähtyä. Pursota pinnalle koristelut sinappimajoneesista ja ketsupista.

Nauti asianmukaisella arvokkuudella!

Runebergin Sininen

Arvostele resepti
56 arvostelua
6 annosta | Valmistusaika: n. 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Runebergin Sininen
Runebergin Sininen

Valmistusohje

Kuori Sininen ja leikkaa se sopivan mittaisiin pätkiin. Kuumenna pätkät 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia ja anna makkaroiden hieman jäähtyä.

Sekoita sinappi majoneesiin. Pursota pinnalle koristelut sinappimajoneesista ja ketsupista.

Nauti asianmukaisella arvokkuudella!

 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.