Tervetuloa seuraamaan Lihakoulun blogia!

Moi!

Olen Tero, HK:n tuotekehityskokki ja intohimoinen ruoanlaittaja. Tulen kertomaan tässä Lihakoulun blogissa ruuanlaitosta ja lihan käsittelystä sekä vastaamaan lukijoiden esittämiin ruokaan liittyviin kysymyksiin. Näin aluksi jaan teille näppärän ja herkullisen grillireseptin aasialaisella twistillä.

Kuumaa grillikesää!

Yakitori-possuvartaat

1 kpl (n. 550 g) HK Viljaporsaan sisäfilee, pitkinä suikaleina

Yakitorikastike:

1 dl   ruokosokeria
1 dl   soijakastiketta
½ dl   riisiviinietikkaa

Kiehauta ja jäähdytä yakitorikastikkeen ainekset. Laita bambuvarrastikut likoamaan kylmään veteen, tämä estää niiden nopean palamisen grillissä.

Sekoita lihasuikaleet ja yakitorikastike, anna marinoitua 15 minuuttia.

Pujota lihasuikaleet aaltomaisesti varrastikkuihin. Grillaa vartaita kuumassa grillissä noin 4 minuuttia molemmilta puolilta.

Anna lämmön tasaantua hetki ennen tarjoilua.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.