Tikkareita jalkapallon MM-kisaevääksi
Brasiliassa pidettävät jalkapallon MM-kisat ovat päässeet jo hyvään vauhtiin. Nälkähän siinä pelejä seuratessa väistämättä tulee, ja pelien väleissä on juuri sopiva hetki loihtia jotain pientä purtavaa seuraavan koitoksen evääksi.
Rypsiporsas® Grillipuikot ovat valmiiksi maustettuja ja muotoiltuja jauhelihapuikkoja, jotka sopivat loistavasti nopean kisaevään valmistukseen. Ja kun teet esivalmistelut etukäteen, ehtii puikot grillata vaikka puoliajalla!
Lihaisat pippurijuustotikkarit
1 pkt (420g) HK Rypsiporsas® Grillipuikko, pippuri-juusto
6 kpl tortillalettuja
2 kpl avokadoja
1 pieni punasipuli
1 valkosipulinkynsi murskattuna
100g tuorejuustoa
½ limen mehu
suolaa ja rouhittua mustapippuria
cocktailtikkuja
Kuori ja avokadot ja poista sisällä oleva kivi. Soseuta avokadot haarukalla ja leikkaa punasipuli hyvin pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon murskattu valkosipulinkynsi, tuorejuusto ja limen mehu. Mausta vielä suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua jääkaapissa tunnin verran. Grillaa Ggrillipuikot pakkauksen ohjeen mukaan ja anna hieman jäähtyä. Käytä tortillaletut nopeasti grillillä ja levitä avokadotahnaa lettujen päälle. Nosta Grillipuikot tahnan päälle ja kääri letut rullalle. Työnnä cocktailtikkuja rullan saumakohdan vierestä rullan sisään ja leikkaa rulla palasiksi tikkujen väleistä.
Voit myös tehdä rullana syötävän tortillan ja lisätä sisään esimerkiksi jääsalaattia ja pieniä tomaattikuutioita.
Lisää naposteltavia ja pikkuruokia